Avril Lavigne verloofd met haar echte skaterboy

Dieter Blarinckx-09 april 2022 om 13:00

De 37-jarige zangeres Avril Lavigne, vooral bekend van haar wereldhit ’Sk8er boi’, is verloofd. Dat maakte ze bekend via haar sociale media. Haar collega en poppunkrocker Mod Sun, een echte skaterboy, vroeg haar ten huwelijk in Parijs.

“Het was het meest perfecte, romantische aanzoek waar ik ooit om kon vragen. We waren in Parijs op een boot in de rivier de Seine. We hadden een vioolspeler, champagne en rozen. Het voelde alsof de tijd stilstond, en het was gewoon wij tweeën in het moment”, klinkt het bij de verliefde Avril Lavigne aan het Amerikaanse magazine People.

De twee vielen als een blok voor mekaar tijdens het maken van haar album ‘Love Sux’: “Ik wist dat we een zeer sterke band hadden vanaf de eerste week dat we samenwerkten in de studio. Hij maakte elke dag beter. Het was alsof ik hem al eeuwen kende. Naarmate de tijd verstreek, ging het steeds beter, en het voelde ongelooflijk natuurlijk.”

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer