Avril Lavigne verloofd met haar echte skaterboy

Dieter Blarinckx-09 april 2022 om 13:00

De 37-jarige zangeres Avril Lavigne, vooral bekend van haar wereldhit ’Sk8er boi’, is verloofd. Dat maakte ze bekend via haar sociale media. Haar collega en poppunkrocker Mod Sun, een echte skaterboy, vroeg haar ten huwelijk in Parijs.

“Het was het meest perfecte, romantische aanzoek waar ik ooit om kon vragen. We waren in Parijs op een boot in de rivier de Seine. We hadden een vioolspeler, champagne en rozen. Het voelde alsof de tijd stilstond, en het was gewoon wij tweeën in het moment”, klinkt het bij de verliefde Avril Lavigne aan het Amerikaanse magazine People.

De twee vielen als een blok voor mekaar tijdens het maken van haar album ‘Love Sux’: “Ik wist dat we een zeer sterke band hadden vanaf de eerste week dat we samenwerkten in de studio. Hij maakte elke dag beter. Het was alsof ik hem al eeuwen kende. Naarmate de tijd verstreek, ging het steeds beter, en het voelde ongelooflijk natuurlijk.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer