‘Riverdale’-cast wil stoppen met de serie

Dieter Blarinckx-09 april 2022 om 09:37

Het lijkt erop dat we misschien wel eens vergoed afscheid gaan nemen van de Netflix-serie ‘Riverdale’. Volgens castlid Cole Sprouse zou de hele cast er genoeg van hebben gehad. Ze zouden er dus vrede mee hebben moest de serie tot een einde komen.

De Netflix-serie is al jaren énorm populair en is gebaseerd op de Archie Comics. Het verhaal focust op de levens van personages als Archie Andrew, Betty Cooper en Veronica Lodge. In de stad Riverdale proberen ze de duistere krachten die in de schaduwen verkeren te verslaan.

In een interview met GQ vertelde Cole (die de rol van Jughead vertolkt), dat de hele cast eigenlijk klaar is voor het einde. Ze willen het allemaal mooi afronden en zijn er dan ook klaar voor om afscheid te nemen.

Het zesde seizoen is nu te streamen via Netflix, terwijl het zevende in de maak is!

Vierde seizoen 'Love is Blind' staat online

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:51

Cancel al je weekendplannen. Zeg etentjes met vrienden af, annuleer je sportafspraken en zet een streep door het bioscoopbezoekje dat vanavond op jouw agenda stond. Het enige wat jij de komende uren nodig hebt is jezelf, popcorn en een televisie. Netflix heeft de eerste afleveringen van het vierde seizoen van ‘Love is Blind’ online gezet!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden. Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen staan nu op Netflix. In de drie weken die volgen wordt de rest gelost. Het seizoen bestaat in het totaal uit twaalf afleveringen, die net als bij voorgaande seizoenen worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

Vijfde en laatste seizoen 'You' bevestigd

Karen Luiken-25 maart 2023 om 07:44

Er komt een einde aan ‘You’. Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie een vijfde seizoen krijgt, maar dat vijfde seizoen zal ook meteen het laatste zijn.

Dat nieuws maakt de streamingsdienst op Twitter bekend. Daar wordt een filmpje van hoofdrolspeler Penn Badgley gedeeld met daarbij de tekst: ‘Zet je schrap voor het laatste hoofdstuk van Joe Goldberg. ‘You’ keert in 2024 terug voor een vijfde en laatste seizoen’.

Waar Joe zich in het vierde seizoen voornamelijk in Londen bevond, keert hij voor het slotstuk weer terug naar New York, de plek waar het allemaal begon. Of hij personages uit het vierde seizoen mee zal nemen en wie dat dan zijn, is nog niet bekend.

Ontdek meer