‘Riverdale’-cast wil stoppen met de serie

Dieter Blarinckx-09 april 2022 om 09:37

Het lijkt erop dat we misschien wel eens vergoed afscheid gaan nemen van de Netflix-serie ‘Riverdale’. Volgens castlid Cole Sprouse zou de hele cast er genoeg van hebben gehad. Ze zouden er dus vrede mee hebben moest de serie tot een einde komen.

De Netflix-serie is al jaren énorm populair en is gebaseerd op de Archie Comics. Het verhaal focust op de levens van personages als Archie Andrew, Betty Cooper en Veronica Lodge. In de stad Riverdale proberen ze de duistere krachten die in de schaduwen verkeren te verslaan.

In een interview met GQ vertelde Cole (die de rol van Jughead vertolkt), dat de hele cast eigenlijk klaar is voor het einde. Ze willen het allemaal mooi afronden en zijn er dan ook klaar voor om afscheid te nemen.

Het zesde seizoen is nu te streamen via Netflix, terwijl het zevende in de maak is!

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Netflix lanceert nieuwe trailer 'Stranger Things'

Karen Luiken-23 mei 2022 om 14:42

Netflix zit vol verrassingen. Met nog vier dagen te gaan voor het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ online komt, deelt de streamingsdienst een gloednieuwe trailer met ons.

Het verhaal gaat verder waar het bij het derde seizoen eindigde. Het is inmiddels zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.


Ondertussen maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

De eerste afleveringen van het vierde seizoen komen vrijdag online. Het tweede deel volgt op 1 juli.

Ontdek meer