Ezio en Eivor uit ‘Assassin’s Creed’ nu speelbaar in ‘Fortnite’

Dieter Blarinckx-09 april 2022 om 09:27

Gamers, opgelet! Ben jij fan van de ‘Assassin’s Creed’-games en daarnaast ook te vinden op ‘Fortnite’? Dan hebben we leuk nieuws voor jou, want sinds deze week is het mogelijk om met Ezio en Eivor te spelen in ‘Fortnite’!

Ezio, bekend van de de ‘Assassin’s Creed’-games rond Ezio Auditore, lanceert samen met een Hidden Blade pickaxe en een exclusieve emote. Daarnaast krijg je er eveneens een ongesluierde versie van de held bij.

Eivor, bekend van de laatste game in de AC-franchise, ‘Valhalla’, werd gelanceerd met extra accessoires. Zo bevat de basisskin (met capuchon) ook het Eivor Shield Back Bling en Raven Clan Pickaxe, alsook de emote. De Wolf-Kissed Longboat Glider kan je dan nog apart kopen.

De Assassin’s Crees personages zijn nu te verkrijgen in de grote ‘Fortnite’-shop.

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

Belgische gamefinale Red Bull Flick dit weekend in het Sportpaleis!

Amber Schepers-19 mei 2022 om 10:30

Antwerpen is deze week de place to be voor fans van het spel CS:GO. In het Sportpaleis verzamelen dit weekend alle internationale CS:GO-pro’s voor de PGL Antwerp Major. Ook ons Belgisch gametalent wordt op de proef gesteld tijdens de nationale finale van Red Bull Flick op zaterdag 21 mei in het Sportpaleis.

Counter-Strike: Global Offensive, beter bekend als CS:GO, is een competitieve first-person shooting game. Tijdens het Red Bull Flick toernooi worden de skills van verschillende teams op de proef gesteld in een twee tegen twee game van CS:GO. De teams spelen aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Dit keer gaat de nationale finale door op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

70 teams schreven zich in voor de twee online qualifiers. Acht daarvan scoorden een plek in de nationale finale van nu zaterdag. Zij zullen alles op alles zetten om hun tegenstanders uit te schakelen en hun plek in de European Play-offs te veroveren. Het Sportpaleis in Antwerpen wordt omgetoverd tot een echt virtueel slagveld.

Wil jij de Belgische finale van Red Bull Flick live meevolgen? Dat kan hier!

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je tijdens de PGL Antwerp Major ook terecht op de booth om zelf je CS:GO skills te testen!

Red Bull Content Pool

Ontdek meer