Sanne uit 'De Bachelor' komt op voor Fabrizio

Karen Luiken-09 april 2022 om 09:24

Ja, Fabrizio gaat flink los in het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’. En nee, de vrijgezel houdt zich absoluut niet in als het op kussen aan komt. Maar of deelneemster Sanne daarmee zit? Integendeel. De Nederlandse blondine komt op voor de ‘kleurplaat’, die flink wat kritiek over zich heen heeft gekregen.

Fabrizio heeft in ‘De Bachelor’ al meerdere meisjes gekust. Phaedra, Sanne, Margaux, Madieke, nog een keer Sanne. Het houdt niet op. Maar laatstgenoemde begrijpt hem helemaal. Wanneer een fan haar op Instagram vraagt wat ze van alle negatieve commentaren vindt die Fabrizio in de afgelopen weken ontvangt, geeft ze een duidelijk antwoord.

“Om het zacht uit te drukken, ik vind het onzin”, aldus Sanne. “Ik heb Fabrizio leren kennen als een oprecht, eerlijk en mooi persoon, die zijn Bachelor-avontuur is aangegaan. En als het goed voelt, hoort intiem zijn erbij. Ik vind het heel jammer dat mensen zo kortzichtig en simpel zijn. Gebrek aan intelligentie noem ik dat.”

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer