Sanne uit 'De Bachelor' komt op voor Fabrizio

Karen Luiken-09 april 2022 om 09:24

Ja, Fabrizio gaat flink los in het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’. En nee, de vrijgezel houdt zich absoluut niet in als het op kussen aan komt. Maar of deelneemster Sanne daarmee zit? Integendeel. De Nederlandse blondine komt op voor de ‘kleurplaat’, die flink wat kritiek over zich heen heeft gekregen.

Fabrizio heeft in ‘De Bachelor’ al meerdere meisjes gekust. Phaedra, Sanne, Margaux, Madieke, nog een keer Sanne. Het houdt niet op. Maar laatstgenoemde begrijpt hem helemaal. Wanneer een fan haar op Instagram vraagt wat ze van alle negatieve commentaren vindt die Fabrizio in de afgelopen weken ontvangt, geeft ze een duidelijk antwoord.

“Om het zacht uit te drukken, ik vind het onzin”, aldus Sanne. “Ik heb Fabrizio leren kennen als een oprecht, eerlijk en mooi persoon, die zijn Bachelor-avontuur is aangegaan. En als het goed voelt, hoort intiem zijn erbij. Ik vind het heel jammer dat mensen zo kortzichtig en simpel zijn. Gebrek aan intelligentie noem ik dat.”

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Voorlopig geen rol voor vriendin Viktor in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:37

Sarah Puttemans zal voorlopig niet te zien zijn in 'De Verhulstjes'. Hoewel ze er geen geheim van maakt smoorverliefd te zijn op Viktor Verhulst (en andersom), is ze gesteld op haar privacy en wil ze haar relatie daarom zo min mogelijk in de media laten verschijnen.

Sarah en Viktor hebben die beslissing samen gemaakt. “We denken dat dat het gezondste is voor onze relatie, ook al kreeg ik massa’s positieve reacties toen ik het destijds bekendmaakte”, zegt Sarah over haar relatie in een gesprek met Dag Allemaal.

“Wat wij doen als koppel is privé, we willen dat niet op straat gooien. Daarom zal je Vik ook niet meteen in mijn vlogs zien verschijnen en mij niet meteen in ‘De Verhulstjes’”, besluit ze.

Ontdek meer