Fabian Feyaerts leeft in nieuwe serie als topsporter

Karen Luiken-09 april 2022 om 08:09

Fabian Feyaerts gaat zich de komende maanden flink in het zweet werken. Voor een nieuwe serie zal hij samen met zijn vrienden gaan leven als een topsporter.

Op 23 juli doet Fabian mee aan zijn eerste wielerwedstrijd op het Circuit van Zolder. Om zich daar zo goed mogelijk op voor te kunnen bereiden, laat hij de alcohol de komende tijd staan, is hij uren in de sportschool te vinden en eet hij alleen nog maar gezond. Hij gaat alles doen wat een professionele wielrenner ook doet. En dat is soms best zwaar.

Via zijn sociale kanalen houdt hij zijn fans op de hoogte van alle vorderingen. Dat doet hij in de serie ‘LIMITless CYCLING’, waarvan de eerste aflevering al online staat. Kijk mee:

Thuiskomen met een voetballer...

Simon Smetryns-02 december 2022 om 20:31

We checkten de derde (en helaas laatste) match van de Belgen samen met Clémentine Caron en McCain bij winnares Jana in Antwerpen.

Zien: McDonald’s zet hometrainers in restaurants

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 12:32

Fastfoodketen McDonald’s heeft in sommigen van hun vestigingen hometrainers gezet, zodat je die heerlijke, vettige Big Mac er weer meteen af kan trainen!

Op TikTok werden de nieuwe hometrainers al meteen gespot. We zien een vrouw die op haar gemak bij McDo een hamburger eet terwijl ze op de hometrainer zit. De video is al van 2021, maar is pas nu viraal aan het gaan. Zo zit ‘ie nu al aan 3.7 miljoen likes en meer dan 300 duizend shares.

De hometrainers staan momenteel enkel in vestigingen in China en voorlopig is nog niet geweten of McDo ook plannen heeft om deze naar Europa te brengen.

Ook even ter handig info: een Big Mac van McDo bevat zo’n 550 calorieën. Dat wil zeggen dat je ongeveer een uurtje op de hometrainer moet zitten om deze te verbranden.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer