Will Smith is 10 jaar niet welkom bij Oscars

Karen Luiken-09 april 2022 om 07:21- Foto:

Reuters

De klap die Will Smith tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan Chris Rock neemt de nodige gevolgen met zich mee. De acteur is de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars.

Dat besluit heeft de Academy of Motion Picture Arts & Sciences volgens CNN bekendgemaakt in een verklaring. “Het bestuur heeft besloten dat de heer Smith voor een periode van tien jaar niet is toegestaan om evenementen of programma’s van de Academy bij te wonen, in persoon of virtueel”, zo klinkt het.

De klap van Will, die hij uitdeelde omdat comedian Chris Rock een grap maakte over zijn vrouw, was volgens het bestuur ‘onacceptabel’. De directie zou eigenlijk op 18 april pas praten over de consequenties, maar besloot de meeting te vervroegen nadat Will afgelopen week zijn ontslag bij de Academy aankondigde.

Will laat in een korte reactie weten de gevolgen te accepteren. “Ik accepteer en respecteer de beslissing van de Academy”, aldus de acteur.

James Corden en de Kardashians maken parodie op ‘House of the Dragon’

Dieter Blarinckx-23 september 2022 om 14:23

Je zal het de laatste weken waarschijnlijk al ergens opgevangen hebben, maar de HBO-serie ‘House of the Dragon’ is een serieuze hit. En nu hebben James Corden en de Kardashians ook een zeer leuke parodie gemaakt op de serie!

Voor ‘The Late Late Show’ kropen James Corden en enkele leden van de Kardashians in de huid van de Targashians, een parodie op de familie Targaryen uit de serie.

Net als in ‘Game of Thrones’ en de spin-off ‘House of the Dragon’ willen Keith en Kim de IJzeren Troon in Westeros bestijgen. Er barst een ware concurrentiestrijd los, maar dat is nog buiten beschouwing van de andere leden van de familie gelaten...

Check de hilarische video hieronder:

Beyoncé gaat weer op wereldtournee

Karen Luiken-23 september 2022 om 06:30

Fan-tas-tisch nieuws voor fans van Beyoncé. De wereldberoemde zangeres gaat volgend jaar weer op wereldtournee, melden verschillende bronnen aan Page Six.

Als we de informatie van een insider mogen geloven vliegt Queen B in de zomer van 2023 de hele wereld over om op te treden in verschillende stadions. Een andere bron laat weten dat de officiële aankondiging ergens in de komende weken kan worden verwacht.

De tour zou in het teken staan van ‘Renaissance’, de plaat die Beyoncé eind juli uit heeft gebracht. Geen enkel nummer van dat album heeft tot nu toe een videoclip. Mogelijk dat daar binnenkort ook nog verandering in komt.

De laatste keer dat Bey op tournee is geweest, was in 2018. In dat jaar was ze samen met haar man Jay-Z op pad om hun gezamenlijke album ‘Everything is Love’ te promoten.

Ontdek meer