Will Smith is 10 jaar niet welkom bij Oscars

Karen Luiken-09 april 2022 om 07:21- Foto:

Reuters

De klap die Will Smith tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan Chris Rock neemt de nodige gevolgen met zich mee. De acteur is de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars.

Dat besluit heeft de Academy of Motion Picture Arts & Sciences volgens CNN bekendgemaakt in een verklaring. “Het bestuur heeft besloten dat de heer Smith voor een periode van tien jaar niet is toegestaan om evenementen of programma’s van de Academy bij te wonen, in persoon of virtueel”, zo klinkt het.

De klap van Will, die hij uitdeelde omdat comedian Chris Rock een grap maakte over zijn vrouw, was volgens het bestuur ‘onacceptabel’. De directie zou eigenlijk op 18 april pas praten over de consequenties, maar besloot de meeting te vervroegen nadat Will afgelopen week zijn ontslag bij de Academy aankondigde.

Will laat in een korte reactie weten de gevolgen te accepteren. “Ik accepteer en respecteer de beslissing van de Academy”, aldus de acteur.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer