Will Smith is 10 jaar niet welkom bij Oscars

Karen Luiken-09 april 2022 om 07:21- Foto:

Reuters

De klap die Will Smith tijdens de Oscar-uitreiking uitdeelde aan Chris Rock neemt de nodige gevolgen met zich mee. De acteur is de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars.

Dat besluit heeft de Academy of Motion Picture Arts & Sciences volgens CNN bekendgemaakt in een verklaring. “Het bestuur heeft besloten dat de heer Smith voor een periode van tien jaar niet is toegestaan om evenementen of programma’s van de Academy bij te wonen, in persoon of virtueel”, zo klinkt het.

De klap van Will, die hij uitdeelde omdat comedian Chris Rock een grap maakte over zijn vrouw, was volgens het bestuur ‘onacceptabel’. De directie zou eigenlijk op 18 april pas praten over de consequenties, maar besloot de meeting te vervroegen nadat Will afgelopen week zijn ontslag bij de Academy aankondigde.

Will laat in een korte reactie weten de gevolgen te accepteren. “Ik accepteer en respecteer de beslissing van de Academy”, aldus de acteur.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer