Nieuw seizoen ‘Elite’ vanaf nu te zien

Karen Luiken-09 april 2022 om 07:21

De grote dag is aangebroken. Er zijn weer nieuwe afleveringen van ‘Elite’ op Netflix verschenen. De populaire serie is begonnen aan zijn vijfde seizoen!

In het vorige seizoen passeerden de nodige break-ups, hook-ups en een (bijna-)moord de revue. Guzmán verliet de serie en maakt voor het vijfde seizoen plaats voor een aantal nieuwe gezichten. Zo maken influencer Sofia en Gonzalo, de zoon van een wereldberoemde profvoetballer, hun intrede. Zij belanden in de enorme stroom aan problemen die de leerlingen van een elitaire middelbare school in Spanje met zich meebrengen.

Wie het vijfde seizoen binnen no time helemaal uitspeelt kan zich alvast warm gaan maken voor het zesde seizoen. Ook dat is namelijk al aangekondigd.

Zien: eerste clip van 'Queen Charlotte' gedropt!

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:21

'Bridgerton'-fans, deze is voor jullie! Nadat Netflix eerder deze week een eerste beeld dropte van de aankomende 'Bridgerton'-spin-off rond personage Queen Charlotte, hebben we nu ook een eerste clip voorgeschoteld gekregen!

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', zal draaien rond - hoe kan het ook anders - het populaire 'Bridgerton'-personage Queen Charlotte.

De show beschrijft hoe het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte, waardoor de wereld van de Ton werd gecreëerd.

Shonda Rhimes, het brein achter ‘Bridgerton’, keert terug als showrunner en schrijver. Golda Rosheuvel speelt net als in de originele serie ook hier de volwassen versie van koningin Charlotte. Actrice India Amarteifio, bekend van ‘Sex Education’, maakt haar debuut als de jonge koningin Charlotte.

Wanneer de spin-off net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten. Maar check de exclusieve clip alvast hieronder:

Nieuwe seizoen 'The Crown' krijgt releasedatum

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:14

Goed nieuws voor de fans van de hitserie 'The Crown', want het langverwachte vijfde seizoen van de Netflix-hit zal al vanaf 9 november te streamen zijn.

Het leuke nieuws werd bevestigd door Netflix op sociale media. Het aankomende vijfde seizoen zal dus toch dit jaar nog te streamen zijn. Vanaf 9 november keren we terug naar Buckingham Palace voor de verdere avonturen van de Windsors.

Dit nieuwe seizoen zal vooral focussen op de heisa rond Charles, Diana en Camilla en de gevolgen van hun intriges. Na seizoen drie en vier is het nu trouwens ook tijd voor een gloednieuwe cast. Imelda Staunton, vooral gekend uit de 'Harry Potter'-films, zal voor seizoen 5 en 6 in de huid kruipen van Queen Elizabeth II.

Afspraak dus op 9 november voor seizoen 5 van 'The Crown'!

Ontdek meer