Nieuw seizoen ‘Elite’ vanaf nu te zien

Karen Luiken-09 april 2022 om 07:21

De grote dag is aangebroken. Er zijn weer nieuwe afleveringen van ‘Elite’ op Netflix verschenen. De populaire serie is begonnen aan zijn vijfde seizoen!

In het vorige seizoen passeerden de nodige break-ups, hook-ups en een (bijna-)moord de revue. Guzmán verliet de serie en maakt voor het vijfde seizoen plaats voor een aantal nieuwe gezichten. Zo maken influencer Sofia en Gonzalo, de zoon van een wereldberoemde profvoetballer, hun intrede. Zij belanden in de enorme stroom aan problemen die de leerlingen van een elitaire middelbare school in Spanje met zich meebrengen.

Wie het vijfde seizoen binnen no time helemaal uitspeelt kan zich alvast warm gaan maken voor het zesde seizoen. Ook dat is namelijk al aangekondigd.

'Obi-Wan Kenobi' vanaf vrijdag op Disney+

Dieter Blarinckx-23 mei 2022 om 18:57

May the Force be with us want vanaf vrijdag dropt de gloednieuwe 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+!

Hoofdrolspeler Ewan McGregor kruipt wederom in de huid van de legendarische Jedi Obi-Wan voor deze gelijknamige serie. Het verhaal speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - waarin de Jedi werden vernietigd door Order 66 en Anakin Skywalker Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi waakt over Luke Skywalker op Tatooine wanneer hij plots op een avontuur vertrekt...

Stream de eerste twee afleveringen vanaf vrijdag via Disney+.

Netflix lanceert nieuwe trailer 'Stranger Things'

Karen Luiken-23 mei 2022 om 14:42

Netflix zit vol verrassingen. Met nog vier dagen te gaan voor het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ online komt, deelt de streamingsdienst een gloednieuwe trailer met ons.

Het verhaal gaat verder waar het bij het derde seizoen eindigde. Het is inmiddels zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden.


Ondertussen maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

De eerste afleveringen van het vierde seizoen komen vrijdag online. Het tweede deel volgt op 1 juli.

Ontdek meer