Dit is waarom 'Never Have I Ever' stopt

Karen Luiken-08 april 2022 om 11:13

Het vierde seizoen van ‘Never Have I Ever’ zal het laatste zijn. De serie stopt ermee en daar is volgens maker Mindy Kaling een goede reden voor. In een gesprek met Entertainment Tonight ligt ze de keuze toe.

“Het voelt logisch om vier seizoenen te maken van een serie over de middelbare school”, aldus Mindy Kaling. “De personages kunnen niet voor altijd op de middelbare school blijven.”

De maker van de show heeft programma’s gezien waarbij het anders ging. “Acteurs worden ouder en het ziet er een beetje gek uit als een 34-jarige een 15-jarige speelt”, zegt ze. “We vertellen een verhaal van een 15-jarig meisje en dit voelde als de perfecte hoeveelheid tijd om dit te doen.”

Afscheid nemen van ‘Never Have I Ever’ is voorlopig nog niet nodig. Het derde seizoen komt deze zomer uit, maar een exacte datum moet nog worden bepaald. Later volgt er ook nog een vierde seizoen.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer