WIN: een compleet verzorgde Student Night voor jou en je vrienden

Karen Luiken-08 april 2022 om 11:13- Foto:

Kajetan Sumila / Unsplash

Studenten, opgelet. Samen met het vodka-merk Poliakov organiseren we binnenkort twee Students Night. Wat dat betekent? Samen met je vrienden nog één keer losgaan voor de examens beginnen.

Het eerste evenement staat gepland voor dinsdag 19 april in The Social Club in Leuven. Het tweede vindt een weekje later plaats in De Viking in Gent.

Op beide locaties zijn overheerlijke cocktails van Poliakov aanwezig (gratis!) en zorgen wij namens TAGMAG voor een stevige portie entertainment. Tal van bekende gezichten komen langs. Er is een karaoke-bar en een afterparty met onder meer DJ 5NAPBACK.

Wil jij hier bijzijn? Dat kan alleen door kaartjes te winnen. Beantwoord op deze website een simpele vraag en je maakt automatisch kans op een geweldige prijs. Denk daarbij aan een partybus met vrienden als pre-party én tickets voor de Student Night in Leuven of Gent.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer