Jaimie Vaes vertelt over ongezonde relatie met Lil Kleine

Karen Luiken-08 april 2022 om 06:44

Jaimie Vaes heeft gisteren voor het eerst uitgebreid haar verhaal gedaan over haar ongezonde relatie met Lil Kleine. In het programma ‘Khalid & Sophie’ zei ze blij te zijn dat de beelden van de mishandeling een paar maanden geleden publiekelijk gedeeld zijn.

De beelden in kwestie werden half februari gepost door het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Niet veel later werd Lil Kleine opgepakt. Hij zit inmiddels in Thailand voor professionele hulp.

“Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en zou ik niet in deze situatie zitten”, aldus Jaimie. “Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

De avond van de mishandeling was er volgens Jaimie ‘een van de zovele’. Ze was samen met Lil Kleine een avondje uit toen er een woordenwisseling ontstond en de boel escaleerde. Hetzelfde gebeurde maanden geleden in Ibiza. Toen deed ze ook al aangifte, maar die trok ze later weer in. “Liefde maakt blind. Ik geloofde toen dat het echt anders kon.”

Daar denkt ze inmiddels anders over. Ze heeft gebroken met Lil Kleine én met het management waar haar ex ook bij zit. Het filmpje dat Lil Kleine onlangs deelde om zijn excuses aan te bieden, kan ze niet waarderen. Ze omschrijft het als crisismanagement. “Ik werd heel kwaad en geïrriteerd toen ik het zag”, zegt ze. “Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet. Hij heeft een heel andere houding naar mij toe.”

Tussen de rapper en realityster komt het niet meer goed, maar toch hoopt Jaimie dat Lil Kleine zal veranderen. “Ik hoop dat hij inzicht krijgt. Maar ik denk van niet, omdat ik het niet zie.” Zelf verhuist ze binnenkort samen met haar zoontje naar Ibiza. “Het rouwproces kan ik hopelijk achter me laten.”

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer