Jaimie Vaes vertelt over ongezonde relatie met Lil Kleine

Karen Luiken-08 april 2022 om 06:44

Jaimie Vaes heeft gisteren voor het eerst uitgebreid haar verhaal gedaan over haar ongezonde relatie met Lil Kleine. In het programma ‘Khalid & Sophie’ zei ze blij te zijn dat de beelden van de mishandeling een paar maanden geleden publiekelijk gedeeld zijn.

De beelden in kwestie werden half februari gepost door het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Niet veel later werd Lil Kleine opgepakt. Hij zit inmiddels in Thailand voor professionele hulp.

“Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en zou ik niet in deze situatie zitten”, aldus Jaimie. “Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

De avond van de mishandeling was er volgens Jaimie ‘een van de zovele’. Ze was samen met Lil Kleine een avondje uit toen er een woordenwisseling ontstond en de boel escaleerde. Hetzelfde gebeurde maanden geleden in Ibiza. Toen deed ze ook al aangifte, maar die trok ze later weer in. “Liefde maakt blind. Ik geloofde toen dat het echt anders kon.”

Daar denkt ze inmiddels anders over. Ze heeft gebroken met Lil Kleine én met het management waar haar ex ook bij zit. Het filmpje dat Lil Kleine onlangs deelde om zijn excuses aan te bieden, kan ze niet waarderen. Ze omschrijft het als crisismanagement. “Ik werd heel kwaad en geïrriteerd toen ik het zag”, zegt ze. “Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet. Hij heeft een heel andere houding naar mij toe.”

Tussen de rapper en realityster komt het niet meer goed, maar toch hoopt Jaimie dat Lil Kleine zal veranderen. “Ik hoop dat hij inzicht krijgt. Maar ik denk van niet, omdat ik het niet zie.” Zelf verhuist ze binnenkort samen met haar zoontje naar Ibiza. “Het rouwproces kan ik hopelijk achter me laten.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer