‘Locke and Key’ stopt na derde seizoen

Dieter Blarinckx-07 april 2022 om 17:31

Spijtig nieuws voor de fans van de Netflix-serie ‘Locke and Key’, want het derde hoofdstuk zal tevens ook het laatste worden. Dat werd zopas bekendgemaakt door Netflix zelf .

"Toen we begonnen aan de serie voelden we dat drie seizoenen de ideale lengte was om het verhaal van de Locke familie en hun Keyhouse avonturen tot een volwaardige conclusie te brengen," klinkt het in het statement van de bedenkers en makers van de populaire fantasyreeks.

‘Locke and Key’ draait rond drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Zopas werden ook de eerste beelden gedropt van het aankomende derde seizoen, dat later dit jaar te streamen zal zijn via Netflix.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer