‘Locke and Key’ stopt na derde seizoen

Dieter Blarinckx-07 april 2022 om 17:31

Spijtig nieuws voor de fans van de Netflix-serie ‘Locke and Key’, want het derde hoofdstuk zal tevens ook het laatste worden. Dat werd zopas bekendgemaakt door Netflix zelf .

"Toen we begonnen aan de serie voelden we dat drie seizoenen de ideale lengte was om het verhaal van de Locke familie en hun Keyhouse avonturen tot een volwaardige conclusie te brengen," klinkt het in het statement van de bedenkers en makers van de populaire fantasyreeks.

‘Locke and Key’ draait rond drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Zopas werden ook de eerste beelden gedropt van het aankomende derde seizoen, dat later dit jaar te streamen zal zijn via Netflix.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer