Zien: stomende trailer van ‘365 Days: This Day’

Dieter Blarinckx-07 april 2022 om 17:15

365 Days, de Poolse erotische film die in 2020 te streamen was via Netflix, krijgt een vervolg. En die heeft nu zijn eerste stomende trailer gekregen!

Vanaf woensdag 27 april kan je de sequel 365 Days: This Day’ streamen via Netflix. We krijgen dan antwoord op die ene grote hamvraag na het zien van film één: wat is er gebeurd met Laura nadat ze in de tunnel reed?

Uit de gloednieuwe trailer kunnen we concluderen dat Laura nog steeds alive & kicking is. Daarnaast staat er een huwelijk gepland en krijgen we seks te zien - véél seks.

Check de trailer hieronder en stream ‘m vanaf 27 april!

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Vervolg op 'Dune' verschijnt later dan verwacht

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:57

Het gaat langer duren dan verwacht voordat het vervolg op ‘Dune’ naar de bioscoop komt. In plaats van in oktober 2023 verschijnt de film nu pas een maand later. Dat meldt Variety.

‘Dune: Part Two’ zou eigenlijk op 20 oktober 2023 op het witte doek verschijnen. Maar omdat Warner Bros. Pictures en Legendary hun releaseschema hebben aangepast, zullen fans nu tot 17 november 2023 moeten wachten voordat er opnieuw een reis wordt gemaakt naar de woestijnplaneet Arrakis.

Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin en Javier Bardem keren allemaal terug voor de sequel. Verder komen er met Florence Pugh, Austin Butler en Christopher Walken ook een aantal nieuwe gezichten bij. De opnames starten naar verwachting later dit jaar.

Ontdek meer