Camila Cabello laat zich van kwetsbare kant zien

Karen Luiken-07 april 2022 om 15:54

Camila Cabello, die in het verleden veel last heeft gehad van angstaanvallen, brengt vrijdag haar nieuwe album uit. Daarop laat ze zich van haar meest kwetsbare kant zien, zo vertelt ze in een gesprek met E! News.

De zangeres heeft veel angsten gekend die zonder therapie waarschijnlijk nooit waren verdwenen. “Er was een tijd dat mijn angst zo ernstig was dat ik het gevoel had dat ik niet naar de studio kon. Ik kon niet werken”, aldus de zangeres. Ze omschrijft het als een verlammend gevoel. “Mijn leven was heel slecht en pijnlijk. Toen ik het voorstel kreeg om in therapie te gaan, heb ik dat meteen gedaan.”

Op Camila’s nieuwe album, dat morgen verschijnt, heeft de zangeres het over de problemen die ze heeft gehad. “Het was heel moeilijk om over die dingen te praten. Het was de eerste keer dat ik hierover sprak, buiten de gesprekken met mijn therapeut en moeder om.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer