Deze artiesten treden op tijdens MIA's

Karen Luiken-07 april 2022 om 06:02

De line-up van de dubbeleditie van de Music Industry Awards (MIA’s) is bekend. Op het affiche prijken onder meer de namen van Camille en Angèle.

De MIA’s worden op 30 april uitgereikt tijdens een liveshow. Naast Camille en Angèle zullen ook Bazart, Bart Peeters, Meskerem Mees, Sylvie Kreusch, Metejoor en Regi het publiek die avond voorzien van muziek.

Er zijn voor deze editie maar liefst 39 artiesten en groepen genomineerd. Angèle is de grote favoriet met zes nominaties. Regi maakt net als Zwangere Guy en Balthazar kans op vijf prijzen, daarna volgen Meskerem Mees, Bart Peeters, Sylvie Kreusch en Metejoor met vier nominaties. Zangeres Camille kan drie MIA’s in de wacht slepen. Bazart is genomineerd voor twee prijzen.

Danira Boukhriss Terkessidis zal op zaterdag 30 april de MIA's presenteren. De show is te volgen op Eén.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer