Deze artiesten treden op tijdens MIA's

Karen Luiken-07 april 2022 om 06:02

De line-up van de dubbeleditie van de Music Industry Awards (MIA’s) is bekend. Op het affiche prijken onder meer de namen van Camille en Angèle.

De MIA’s worden op 30 april uitgereikt tijdens een liveshow. Naast Camille en Angèle zullen ook Bazart, Bart Peeters, Meskerem Mees, Sylvie Kreusch, Metejoor en Regi het publiek die avond voorzien van muziek.

Er zijn voor deze editie maar liefst 39 artiesten en groepen genomineerd. Angèle is de grote favoriet met zes nominaties. Regi maakt net als Zwangere Guy en Balthazar kans op vijf prijzen, daarna volgen Meskerem Mees, Bart Peeters, Sylvie Kreusch en Metejoor met vier nominaties. Zangeres Camille kan drie MIA’s in de wacht slepen. Bazart is genomineerd voor twee prijzen.

Danira Boukhriss Terkessidis zal op zaterdag 30 april de MIA's presenteren. De show is te volgen op Eén.

Jael ontdekt Heroes Comic Con

Simon Smetryns-28 september 2022 om 14:00

Jael Ost ontdekte afgelopen weekend het nieuwe Heroes Comic Con, dat samen met Made In Asia doorging in Brussels Expo

Vlaamse gamers en TikTok creators vormen front tegen sigaret

Karen Luiken-28 september 2022 om 13:13

Een einde maken aan jongeren die op vroege leeftijd beginnen met roken. Dat willen verschillende content creators creëren door voor het tweede jaar op rij #RIProken te lanceren. Een community voor mensen die van gamen houden, maar niet van roken.

Om bewustzijn te creëren zal #RIProken in het weekend van 1 en 2 oktober op GameForce in Brussels Expo te vinden zijn. Via verschillende games kun je daar ervaren wat roken met je lichaam doet. Ook wordt er een #RIProken Fortnite-toernooi gelanceerd, waarin spelers om moeten gaan met de verschillende negatieve gevolgen van roken. Wie mee wil doen aan deze speciaal voor de campagne aangepaste versie van het spel, kan terecht op de website van #RIProken.

Bezoekje brengen aan GameForce? Dat kan. Gratis zelfs! Gamende influencers sluiten zich aan bij de community en gaan via social media tickets weggeven voor het evenement. Wie wil winnen zal de accounts van onder anderen Espe, Twoosie, Laagvliet, Dino Daan, Meester Juan, Noomie, Crazy Boy Omar en Ryan De Backer in de gaten moeten houden.

Ontdek meer