'The Secrets of Dumbledore' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-06 april 2022 om 12:39

Return to the Magic! Het gloednieuwe en derde hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise, 'The Secrets of Dumbledore', speelt vanaf vandaag in de bioscoop!

Professor Albus Perkamentus (gespeeld door Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Het gloednieuwe deel kan je vanaf nu gaan ontdekken in de bioscoop. Tickets voor de gewone vertoningen kan je hier vinden.

Maar voor wie nog een opfrissing kan gebruiken, heeft Kinepolis nog iets extra leuk en magisch in petto: de Fantastic Beasts Marathon op zaterdag 9 april! Je (her)beleeft er de drie films na elkaar met snacks & drinks én een maaltijd om je magische krachten op peil te houden tijdens deze 9 uur durende magische trip! Een ticketje kost je zo’n €29,95 euro, mensen met een Kinepolis Student Card betalen €26,55.

Meer info & tickets vind je hier!

Beeld: © 2022 WBEI Publishing Rights © J.K.R. TM WBEI

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer