Weinig seks in tweede seizoen 'Bridgerton': dit is waarom

Karen Luiken-07 april 2022 om 04:53

Fans die de nieuwe afleveringen van ‘Bridgerton’ al hebben gezien zullen inmiddels weten dat het verhaal over Anthony veel minder seksscènes bevat dan dat van zijn zus Daphne. Het is een preuts seizoen, maar daar staat acteur Jonathan Bailey helemaal achter. Volgens hem is er namelijk een goede reden voor.

Het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ zat vol met intieme scènes tussen Daphne en Simon. Het tweede seizoen, dat Anthony en Kate centraal zet, heeft er veel minder. Jonathan Bailey, de acteur die Anthony speelt, zegt daar tegen USA Today het volgende over: “Wat je verliest in seksscènes, krijg je erbij in een dieper menselijk begrip. In de hoop dat het de wereld verrijkt zodat toekomstige intieme scènes niet het hoofddoel zullen zijn. We moeten het publiek scherp houden.”

Chris van Dusen, maker van de serie, voegt daar nog iets aan toe. Hij zegt dat er nooit ‘gewoon even een seksscène wordt gedaan’. “Alle intieme scènes hebben een groter doel. Dat gold voor het eerste seizoen, maar zeker voor het tweede.”

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer