Weinig seks in tweede seizoen 'Bridgerton': dit is waarom

Karen Luiken-07 april 2022 om 04:53

Fans die de nieuwe afleveringen van ‘Bridgerton’ al hebben gezien zullen inmiddels weten dat het verhaal over Anthony veel minder seksscènes bevat dan dat van zijn zus Daphne. Het is een preuts seizoen, maar daar staat acteur Jonathan Bailey helemaal achter. Volgens hem is er namelijk een goede reden voor.

Het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ zat vol met intieme scènes tussen Daphne en Simon. Het tweede seizoen, dat Anthony en Kate centraal zet, heeft er veel minder. Jonathan Bailey, de acteur die Anthony speelt, zegt daar tegen USA Today het volgende over: “Wat je verliest in seksscènes, krijg je erbij in een dieper menselijk begrip. In de hoop dat het de wereld verrijkt zodat toekomstige intieme scènes niet het hoofddoel zullen zijn. We moeten het publiek scherp houden.”

Chris van Dusen, maker van de serie, voegt daar nog iets aan toe. Hij zegt dat er nooit ‘gewoon even een seksscène wordt gedaan’. “Alle intieme scènes hebben een groter doel. Dat gold voor het eerste seizoen, maar zeker voor het tweede.”

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Streamz lanceert trailer van nieuwe docureeks 'Is Crypto het Nieuwe Goud?'

Karen Luiken-05 december 2022 om 16:39

Iedereen heeft wel eens iets over digitale munten of NFT’s gehoord, maar weet jij precies hoe de wereld achter crypto in elkaar zit? De nieuwe documentairereeks ‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ gaat hier dieper op in.

De reeks volgt negen Vlamingen die de kijker meenemen in de wereld van cryptovaluta’s en NFT’s. Ook komen er vier experts aan het woord die verschillende voor- en nadelen opsommen.

Een van de gevolgde Vlamingen is VEXX, oftewel Vince Oktterman, wiens NFT’s voor hoge prijzen de deur uitgaan. VEXX wordt gezien als één van de grootste namen uit zijn generatie.

Andere namen die voorbij komen zijn onder meer die van crypto ondernemer Bruno Ver, crypto influencer Quinten Francois en Didi & Romaine Taihuttu. De laatste twee in dit rijtje maken deel uit van de uit Nederland afkomstige ‘Bitcoin Family’. Zij gaven alles op om volledig in de Bitcoin te gaan. Ze reizen de hele wereld rond en leiden een stressloos leven.

‘Is Crypto het Nieuwe Goud?’ is vanaf 18 december te zien op Streamz. De eerste beelden zie je hier:

Ontdek meer