Coachella zoekt nieuwe headliner, 'Bruno Mars slaat aanbod af'

Karen Luiken-06 april 2022 om 05:53

Nu Kanye West niet langer als headliner op Coachella staat wordt er hard gezocht naar een vervanger. Bruno Mars was een optie, maar die heeft het aanbod volgens TMZ afgeslagen.

Coachella gaat volgende week van start en duurt twee weekenden. Eerder deze week werd duidelijk dat Kanye West niet langer de headliner van het festival zal zijn, wat ongetwijfeld voor stress zorgt bij de organisatie.

In een zoektocht naar een artiest die het plekje van Kanye op kan vangen zijn volgens TMZ al verschillende namen voorbij gekomen. Eentje daarvan is Silk Sonic, het duo dat bestaat uit Bruno Mars en Anderson .Paak. Hoewel dat een goede optie zou zijn, heeft Bruno Mars het aanbod afgeslagen omdat hij niet genoeg tijd zou hebben om op tijd voor Coachella een goede show samen te stellen.

The Weeknd is ook nog in het spel. Bronnen melden dat er gekeken wordt of hij samen met Swedish House Mafia een aantal nummers zou kunnen spelen. Maar The Weeknd als een op zichzelf staande act zou ook een optie zijn. Een andere naam die serieus wordt overwogen is die van The Red Hot Chili Peppers.

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer