Coachella zoekt nieuwe headliner, 'Bruno Mars slaat aanbod af'

Karen Luiken-06 april 2022 om 05:53

Nu Kanye West niet langer als headliner op Coachella staat wordt er hard gezocht naar een vervanger. Bruno Mars was een optie, maar die heeft het aanbod volgens TMZ afgeslagen.

Coachella gaat volgende week van start en duurt twee weekenden. Eerder deze week werd duidelijk dat Kanye West niet langer de headliner van het festival zal zijn, wat ongetwijfeld voor stress zorgt bij de organisatie.

In een zoektocht naar een artiest die het plekje van Kanye op kan vangen zijn volgens TMZ al verschillende namen voorbij gekomen. Eentje daarvan is Silk Sonic, het duo dat bestaat uit Bruno Mars en Anderson .Paak. Hoewel dat een goede optie zou zijn, heeft Bruno Mars het aanbod afgeslagen omdat hij niet genoeg tijd zou hebben om op tijd voor Coachella een goede show samen te stellen.

The Weeknd is ook nog in het spel. Bronnen melden dat er gekeken wordt of hij samen met Swedish House Mafia een aantal nummers zou kunnen spelen. Maar The Weeknd als een op zichzelf staande act zou ook een optie zijn. Een andere naam die serieus wordt overwogen is die van The Red Hot Chili Peppers.

Twee dagen feest op Project Leuven Festival

Karen Luiken-26 september 2022 om 07:13

Zomer voorbij, festivals voorbij? Mooi niet! In Leuven wordt het nieuwe academiejaar op woensdag 5 en dinsdag 6 oktober ingezet met een knaller. Daar vindt twee dagen lang Project L plaats, een feest met een line-up waar je u tegen zegt.

De komende editie van Project L belooft de grootste uit de geschiedenis te worden. Twee dagen lang zorgen tientallen artiesten voor een goede partysfeer waarbij de heupen flink los kunnen worden gegooid. Is dansen niet jouw ding? Er is ook een lounge waar je je vrienden uit kunt dagen voor een potje beerpong.

De artiesten die woensdag op de line-up staan, zijn Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Andromedik, Mark With a K & MC Chucky, 5napback, Robert Falcon, Magik, Arthur Lewis, These Guys en Divs.

Donderdag is het de beurt aan Regi, Used, DJ Licious, Amber Broos, Manuals, Michael Amani, Kwijt Trk System, Mattic en Vortic.

Op beide dagen gaan de deuren om 15.00 uur open. Het festival gaat zowel woensdag als donderdag tot 00.00 uur door. Drankjes worden verkocht voor studentenprijzen.

"Alles op de NMBS steken!"

Simon Smetryns-24 september 2022 om 18:38

Mechelen was de eerste stad die we aandeden met onze student tour. Jael Ost trok naar de Student Lift-Off. Zien we jou komende weken in Gent, Brugge, Antwerpen, Hasselt en/of Leuven?

Ontdek meer