Selena Gomez gelukkiger dan ooit zonder social media

Karen Luiken-06 april 2022 om 05:26

Selena Gomez maakt al meer dan vier jaar geen gebruik van social media. Een keuze die haar ‘gelukkiger dan ooit’ heeft gemaakt. Dat vertelt de zangeres in een gesprek met Good Morning America.

Offline zijn heeft er bij Selena voor gezorgd dat haar leven compleet veranderde. “Ik ben gelukkiger, ik ben meer aanwezig, ik verbind me meer met mensen”, aldus de zangeres. “Ik begrijp hoe krachtig internet is, en het heeft heel veel goede dingen voor de wereld gedaan. Maar het nieuws dat echt belangrijk is voor mij, krijg ik liever van de mensen om me heen.”

Selena bezoekt om die reden al heel lang geen nieuwssites meer. ‘Al het andere kan haar niet schelen’, aldus de artiest. “Het is niet mijn zaak om me druk te maken over andermans zaken.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer