Geobsedeerde fans verstoren set van 'Magic Mike'

Karen Luiken-06 april 2022 om 05:15

De nieuwe ‘Magic Mike’-film is nog niet eens uit, maar heeft nu al voor opschudding gezorgd. The Sun meldt dat producenten drastische maatregelen hebben moeten nemen om een horde vrouwen van middelbare leeftijd op afstand te houden van de acteurs.

De voorbereidingen voor de nieuwe film zijn van start gegaan in Londen. Bepaalde scènes worden geoefend in een dansstudio, maar details daarover zijn uitgelekt via een WhatsApp-groep waar geobsedeerde vrouwen lid van zijn. De fans zijn naar de locatie gekomen en deden volgens The Sun ‘alles om in de buurt van de acteurs te komen’.

In eerste instantie kon er om de situatie worden gelachen, maar later werd het storend. Zo storend zelfs dat de beveiliging moest worden opgevoerd om de fans op afstand te houden. “Het begon als een lolletje en het is leuk dat fans zo betrokken zijn. Ze zijn gewoon gepassioneerd”, zegt een insider. “Maar na een tijdje werd het problematisch en wisten de fans de jongens vrijwel overal te pakken te krijgen. Het beveiligingsteam maakte zich zorgen over wat we zouden kunnen doen om bij de acteurs te komen.”

Sommige ‘geile vrouwen van middelbare vrouwen’ maken er volgens de bron hun werk van om elke beweging van de jongens te volgen. “Helaas was de enige optie om de boel te verplaatsen en veiligheidsmaatregelen te nemen, door een aantal zwaargewichten in te schakelen om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt.”

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer