Oeps: Olivia Rodrigo laat Grammy-award kapotvallen

Karen Luiken-05 april 2022 om 15:45

Olivia Rodrigo heeft een pijnlijk moment meegemaakt na de uitreiking van de Grammy-awards. De zangeres mocht drie beeldjes mee naar huis nemen, maar heeft er één daarvan kapot laten vallen. Dat meldt Variety.

De artiest won in de loop van zondagavond drie awards: een voor beste vocale popalbum, een voor beste solo-optreden en een voor beste nieuwe artiest. Vier andere nominaties wist ze niet te verzilveren.

Met drie beeldjes in haar bezit verliet Olivia de show. Dat ging goed, totdat ze in de perskamer poseerde met haar awards en er een op de grond liet vallen. Met alle gevolgen van dien: de waardevolle trofee brak in tweeën.

Het is niet de eerste keer dat iemand een Grammy kapot laat vallen. Taylor Swift deed in 2010 hetzelfde nadat ze vier prijzen won voor haar album ‘Fearless’.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer