Oeps: Olivia Rodrigo laat Grammy-award kapotvallen

Karen Luiken-05 april 2022 om 15:45

Olivia Rodrigo heeft een pijnlijk moment meegemaakt na de uitreiking van de Grammy-awards. De zangeres mocht drie beeldjes mee naar huis nemen, maar heeft er één daarvan kapot laten vallen. Dat meldt Variety.

De artiest won in de loop van zondagavond drie awards: een voor beste vocale popalbum, een voor beste solo-optreden en een voor beste nieuwe artiest. Vier andere nominaties wist ze niet te verzilveren.

Met drie beeldjes in haar bezit verliet Olivia de show. Dat ging goed, totdat ze in de perskamer poseerde met haar awards en er een op de grond liet vallen. Met alle gevolgen van dien: de waardevolle trofee brak in tweeën.

Het is niet de eerste keer dat iemand een Grammy kapot laat vallen. Taylor Swift deed in 2010 hetzelfde nadat ze vier prijzen won voor haar album ‘Fearless’.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer