Oeps: Olivia Rodrigo laat Grammy-award kapotvallen

Karen Luiken-05 april 2022 om 15:45

Olivia Rodrigo heeft een pijnlijk moment meegemaakt na de uitreiking van de Grammy-awards. De zangeres mocht drie beeldjes mee naar huis nemen, maar heeft er één daarvan kapot laten vallen. Dat meldt Variety.

De artiest won in de loop van zondagavond drie awards: een voor beste vocale popalbum, een voor beste solo-optreden en een voor beste nieuwe artiest. Vier andere nominaties wist ze niet te verzilveren.

Met drie beeldjes in haar bezit verliet Olivia de show. Dat ging goed, totdat ze in de perskamer poseerde met haar awards en er een op de grond liet vallen. Met alle gevolgen van dien: de waardevolle trofee brak in tweeën.

Het is niet de eerste keer dat iemand een Grammy kapot laat vallen. Taylor Swift deed in 2010 hetzelfde nadat ze vier prijzen won voor haar album ‘Fearless’.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Ontdek meer