Tweede seizoen ‘Squid Game’ niet voor 2024

Karen Luiken-05 april 2022 om 05:55

Teleurstellend nieuws over ‘Squid Game’. Het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie laat nog lang op zich wachten. En met lang bedoelen we écht lang. Regisseur Hwang Dong-hyuk heeft in een gesprek met Variety gezegd dat de release waarschijnlijk niet voor 2024 komt.

Hoewel het al even bekend is dat ‘Squid Game’ terugkeert voor een vervolg, zal het nog even duren voor we dat kunnen aanschouwen. Tijdens de Critics Choises Awards vertelde Hwang Dong-hyuk dat er nog niet eens een script voor het tweede seizoen bestaat. Laat staan dat de opnames al zijn gestart.

“Het zit hier, maar nog niet op papier. Hopelijk kunnen fans het eind 2024 zien”, aldus de regisseur, wijzend naar zijn hoofd. “Alles is geheim. Ik kan er niets over vertellen.”

Een paar maanden geleden liet hij wel al doorschemeren dat er een tweede seizoen zou komen. Dat is inmiddels ook bevestigd door Netflix. Ook beloofde hij dat hoofdrolspeler Gi-Hun een comeback maakt.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer