EOTB-ster Jørney geopereerd voor tumor in eierstok

Karen Luiken-05 april 2022 om 05:20

Jørney uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft een pittige tijd achter de rug. De realityster laat via een filmpje op Instagram weten dat ze onder het mes moest voor een tumor in haar eierstok.

Jørney doet vanaf het ziekenhuisbed verslag van de gebeurtenissen. “Ik ben net geopereerd. Ik had een tumor in mijn eierstok”, aldus de kersverse moeder. “Zoals het er nu uitzag was alles gewoon goed. Ik ben heel opgelucht.”

Op de borst van Jørney ligt haar steun en toeverlaat Alijaah, het dochtertje dat ze een paar maanden geleden samen met Odim kreeg. Het koppel is inmiddels niet meer samen.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer