EOTB-ster Jørney geopereerd voor tumor in eierstok

Karen Luiken-05 april 2022 om 05:20

Jørney uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ heeft een pittige tijd achter de rug. De realityster laat via een filmpje op Instagram weten dat ze onder het mes moest voor een tumor in haar eierstok.

Jørney doet vanaf het ziekenhuisbed verslag van de gebeurtenissen. “Ik ben net geopereerd. Ik had een tumor in mijn eierstok”, aldus de kersverse moeder. “Zoals het er nu uitzag was alles gewoon goed. Ik ben heel opgelucht.”

Op de borst van Jørney ligt haar steun en toeverlaat Alijaah, het dochtertje dat ze een paar maanden geleden samen met Odim kreeg. Het koppel is inmiddels niet meer samen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer