Magie: Disney dropt trailer van ‘The Quest’

Dieter Blarinckx-04 april 2022 om 20:23

Vanaf 11 mei neemt Disney je mee op een magisch avontuur met de Original Serie ‘The Quest’, een competitieve TV-serie in een epische fantasy-wereld.

"The Quest is een immersieve, hybride competitieserie die acht tieners (Paladins) in de fictionele, fantasywereld Everealm dropt. Daar moeten ze een koninkrijk redden van een oeroude profetie. In acht afleveringen worden de helden volledig ondergedompeld in een fantasywereld met kastelen, edelen, spookachtige wezens en mythische monsters en een tovenares die op zoek is naar macht”, klinkt het in de officiële synopsis van Disney’s ‘The Quest’.

"Wat The Quest zo uniek maakt, is dat het een hybride versie is van een script en de werkelijkheid. Het is een nieuw genre waar we echte tieners in een fantasywereld plaatsen om deel te nemen aan een wedstrijd vol met mythologie, intriges en acteurs voor een immersieve ervaring”, klinkt het bij het team achter de nieuwe serie.

Check de trailer en poster hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer