Camila Cabello haalt uit naar paparazzi wegens bikinifoto's

Karen Luiken-05 april 2022 om 04:00

Camila Cabello haalt via een lang bericht op Instagram flink uit naar de paparazzi. Fotografen hebben afgelopen weekend bikinifoto’s van haar gedeeld en dat heeft haar tripje naar het strand in Miami flink verpest.

De zangeres was afgelopen weekend op het strand toen fotografen haar naar eigen zeggen vanuit allerlei verschillende hoeken fotografeerden. “Ik heb een nieuwe bikini, deed een leuke outfit aan, lipgloss op en at niet te zwaar voor ik naar het strand ging. Ik wist dat het een hele fotoshoot zou worden”, aldus Camila in haar bericht.

“Ik hield mijn buik zo strak in dat mijn buikspieren pijn deden, ik ademde niet en lachte amper omdat ik me zo bewust was van alle fotografen om me heen. Ik kon niet relaxen of doen wat je zou moeten doen als je de natuur in gaat.”

Het doet Camila pijn dat ze zich niet gelukkig voelt als ze naar een openbare plek gaat. “Ik heb nog nooit een slechtere tijd gehad op het strand. Ik heb het punt in mijn leven nog niet bereikt waarbij ik nergens iets om geef (...) Ik wil weer het 7-jarige meisje zijn op het strand. Ik mis haar. Gelukkig, dom, ademend, doen alsof ze een zeemeermin is. Vrij.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer