Camila Cabello haalt uit naar paparazzi wegens bikinifoto's

Karen Luiken-05 april 2022 om 04:00

Camila Cabello haalt via een lang bericht op Instagram flink uit naar de paparazzi. Fotografen hebben afgelopen weekend bikinifoto’s van haar gedeeld en dat heeft haar tripje naar het strand in Miami flink verpest.

De zangeres was afgelopen weekend op het strand toen fotografen haar naar eigen zeggen vanuit allerlei verschillende hoeken fotografeerden. “Ik heb een nieuwe bikini, deed een leuke outfit aan, lipgloss op en at niet te zwaar voor ik naar het strand ging. Ik wist dat het een hele fotoshoot zou worden”, aldus Camila in haar bericht.

“Ik hield mijn buik zo strak in dat mijn buikspieren pijn deden, ik ademde niet en lachte amper omdat ik me zo bewust was van alle fotografen om me heen. Ik kon niet relaxen of doen wat je zou moeten doen als je de natuur in gaat.”

Het doet Camila pijn dat ze zich niet gelukkig voelt als ze naar een openbare plek gaat. “Ik heb nog nooit een slechtere tijd gehad op het strand. Ik heb het punt in mijn leven nog niet bereikt waarbij ik nergens iets om geef (...) Ik wil weer het 7-jarige meisje zijn op het strand. Ik mis haar. Gelukkig, dom, ademend, doen alsof ze een zeemeermin is. Vrij.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer