Zalando lanceert campagne met rapper JeanJass

Karen Luiken-04 april 2022 om 15:22

Zalando heeft voor een nieuw project de handen ineen geslagen met de Belgische rapper en sneakerhead JeanJass. Samen komen ze met de op streetwear gerichte campagne ‘Go Noticed’.

‘Go Noticed’ richt de schijnwerpers op de belangrijkste opiniemakers voor straatcultuur in hun eigen stad. Waarom Zalando voor JeanJass heeft gekozen? Hij zet zich onvermoeibaar in voor zijn lokale Brusselse community en strijdt voor gelijkheid en meer begrip voor de jongerencultuur. Dankzij street kunnen mensen deel uitmaken van een wereldwijde, altijd groeiende lifestylebeweging zonder grenzen. En JeanJass is daar een prachtig voorbeeld van, vindt Zalando.

“Bij Zalando geloven we dat ons brede assortiment consumenten de kans geeft om te experimenteren en zichzelf uit te drukken met streetwear. Met deze campagne willen we dit laten zien, terwijl we vieren dat iedereen, wie dan ook en waar dan ook, invloed kan hebben op streetwearcultuur.” zegt Marius Brintrup, Zalando’s Head of Buying Men Shoes and Accessories.

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Design voor een prikkie: Zeeman lanceert collectie zonnebrillen

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:56

Zonnebrillen van honderden euro’s zijn geen uitzonderingen als je kijkt bij merken als Gucci, Prada of Isabel Marant. Ze kosten veel geld en niet iedereen zal ze kunnen betalen. Geldt dat ook voor jou? Zeeman is er voor je. De winkelketen komt met een betaalbare collectie design zonnebrillen.

Zeeman is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde brildesigner. Met als uitdaging: echte design zonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs op de markt brengen.

Het resultaat? Twee verschillende lijnen, waar de ClassicZ-collectie er een van is. Deze bestaat uit vijf ontwerpen die geïnspireerd zijn op de basisvormen van klassieke brilmonturen. De tweede lijn is de SpecialZ-collectie met drie opvallende designs, die allemaal voorzien zijn van de iconische Zeeman-kleuren.

Zowel de klassieke als de speciale lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar. De basic monturen kosten 24,99 euro per stuk, voor de andere brillen betaal je 49,99 euro.

Ontdek meer