De beste memes over 'De Mol'

Karen Luiken-04 april 2022 om 11:30

De derde aflevering van ‘De Mol’ zit er weer op. Tijd dus voor je wekelijkse portie memes!

'De student' die denkt de les nog te halen

NEE, ik heb nog steeds geen lief

20 seconde nadat ik eten heb besteld...

Red flag

Die ene vriendin na 5 minuten op een feestje

Ik op Tinder: "Hey"

De eeuwige zoektocht van de man

Nieuwe teaser 'Outer Banks' belooft veel goeds

Karen Luiken-26 september 2022 om 08:43

Hoe ver zou je gaan voor een schat? De hoofdpersonen uit ‘Outer Banks’ gaan ver. Heel ver. Dat bewezen ze al in de eerste twee seizoenen van de Netflix-hit en gaan ze - zo blijkt uit de onlangs verschenen teaser - ook doen in het derde seizoen.

In de teaser is te zien hoe John B, Kie, Pope, Sarah en JJ zichzelf hebben gestationeerd op een eiland dat ze Poguelandia noemen. Het is er prachtig en ze lijken eindelijk de rust te hebben gevonden, maar niets is wat het lijkt. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Benieuwd hoe dit afloopt? Het derde seizoen van ‘Outer Banks’ gaat in 2023 in première.

Disneyland Paris krijgt eigen Monopoly-variant

Dieter Blarinckx-26 september 2022 om 06:38

Goed nieuws voor de fans van gezelschapsspelletjes en pretparken, want Disneyland Paris en Monopoly lanceren binnenkort samen een nieuwe variant van het populaire bordspel!

Speciaal voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris brengt Monopoly een exclusieve Disneyland Paris-variant uit. Deze special edition zal vanaf 20 oktober verkrijgbaar zijn.

Iedere zijde van het bordspel staat voor een land in het Disneyland Park: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. De pionnen zijn bekende Disney-iconen en in het midden van het bordspel staat een groot openklapbaar kasteel!

Vanaf 19 oktober zal het spel alvast te koop zijn voor de jaarpashouders. Daarna zal het spel ook voor de andere gasten verkrijgbaar zijn.

Ontdek meer