Martien Meiland is halfblind en de oorzaak is schokkend

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:20

Martien Meiland heeft in ‘Viva La Feta’ een schokkende onthulling gedaan over een handicap waar hij al een groot deel van zijn leven mee kampt. Hij is halfblind nadat hij op jonge leeftijd een schaar in zijn oog stak.

Het gebeurde toen hij vier jaar oud was. “Ik stak een schaar in mijn oog toen ik plaatjes zat te knippen”, aldus Martien. “De schaar was helemaal door m’n oogbol gegaan. Het was 1964 en de medische wereld was daar nog niet in thuis. Ik was de eerste in Nederland die een contactlens kreeg.”

De verwondingen waren zo ernstig dat Martien een jaar in het ziekenhuis lag. In die tijd is hij maar liefst negen keer geopereerd.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer