'BTS-leden ontkomen niet aan dienstplicht'

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:36

De kans zit er dik in dat de leden van BTS binnenkort worden opgeroepen voor een militaire dienstplicht. Een diplomaat heeft gezegd dat de zeven heren er vanwege hun status als rolmodellen niet aan kunnen ontkomen.

In Zuid-Korea moeten alle mannen tussen de 18 en 28 jaar anderhalf jaar dienen. Gunn Kim, de ambassadeur van Zuid-Korea in Groot-Brittannië, heeft zijn visie op de verplichting van de BTS-leden gedeeld in de nasleep van de groeiende spanning tussen Zuid-Korea en buurland Noord-Korea.

“Er wordt verwacht dat jonge Koreaanse mannen het land dienen en de BTS-leden zijn rolmodellen voor veel jonge Koreanen", aldus de diplomaat. "Veel mensen verwachten dat de mannen hun verplichting als burgers van Korea zullen nakomen. Uiteindelijk denk ik dat dat gaat gebeuren.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer