'BTS-leden ontkomen niet aan dienstplicht'

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:36

De kans zit er dik in dat de leden van BTS binnenkort worden opgeroepen voor een militaire dienstplicht. Een diplomaat heeft gezegd dat de zeven heren er vanwege hun status als rolmodellen niet aan kunnen ontkomen.

In Zuid-Korea moeten alle mannen tussen de 18 en 28 jaar anderhalf jaar dienen. Gunn Kim, de ambassadeur van Zuid-Korea in Groot-Brittannië, heeft zijn visie op de verplichting van de BTS-leden gedeeld in de nasleep van de groeiende spanning tussen Zuid-Korea en buurland Noord-Korea.

“Er wordt verwacht dat jonge Koreaanse mannen het land dienen en de BTS-leden zijn rolmodellen voor veel jonge Koreanen", aldus de diplomaat. "Veel mensen verwachten dat de mannen hun verplichting als burgers van Korea zullen nakomen. Uiteindelijk denk ik dat dat gaat gebeuren.”

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Ontdek meer