Reeks over 'Undercover'-personage Ferry in de maak

Karen Luiken-04 april 2022 om 06:14

Ferry Bouman staat centraal in een gloednieuwe spin-off. De drugskoning breidt na het succes van de reeks ‘Undercover’ en film ‘Ferry’ zijn imperium uit.

De serie zoomt in op de jaren waar het voor Ferry allemaal is begonnen. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de film ‘Ferry’ en de reeks ‘Undercover’.

Ferry probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

De reeks wordt gemaakt door Eén, De Mensen en Netflix. Frank Lammers kruipt weer in de huid van Ferry, actrice Elise Schaap doet dat voor Danielle.

Seksende slakken waren inspiratiebron voor 'Sex Education'-ster Simone Ashley

Karen Luiken-25 juni 2022 om 09:02

Simone Ashley heeft zich op een bizarre manier voorbereid voor haar rol in ‘Sex Education’. De 27-jarige actrice, die Olivia speelt in de Netflix-hit, keek naar seksende slakken. Jep, dat lees je goed.

In het eerste seizoen van ‘Sex Education’ is Olivia de eerste officiële klant van het seksbedrijf van Otis Milburn. Later krijgt ze een seksuele relatie met haar vriend Malek en daarvoor moest Simone verschillende seksscènes (inclusief orgamsegezicht) opnemen.

Om zich voor te bereiden op die intieme scènes hebben Simone en de rest van de cast naar parende slakken gekeken. Want ja... Dat doe je nou eenmaal. “We hebben de bewegingen van verschillende dieren onderzocht om te kijken op welke manieren je seks kunt hebben”, aldus de actrice in een gesprek met People. “We keken bijvoorbeeld naar parende slakken, die daadwerkelijk een plasma produceren dat zich verstrengelt.”

De seksscènes die Simone en haar collega’s moesten doen, werden gelinkt aan seksende dieren. “Als we een sensuele, langzame scène moesten doen, dan wisten we dat we hetzelfde moesten doen als slakken.”

'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Ontdek meer