Kritiek op Demi Lovato na optreden bij festival

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 09:08

Demi Lovato krijgt flink wat kritiek over zich heen. De artiest, die een tijdje geleden uit de kast kwam als non-binair en sindsdien met hen of hun wil worden aangesproken, wordt hypocriet genoemd omdat hen onlangs een optreden gaf op het Sad Summer Festival. Veel mensen vinden dat raar omdat Demi een week daarvoor nog kritiek had op het evenement Lollapalooza, dat ondanks de coronapandemie gewoon doorging.

Tienduizenden bezoekers die een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest konden laten zien, bezochten twee weken geleden het feest Lollapalooza. Bizar, vond Demi. De ster deelde een kiekje van het festival via Instagram en schreef daarbij ‘dat er nog steeds een coronapandemie gaande is’. Dat Demi het niet eens was met de hoeveelheid mensen op dit evenement, was wel duidelijk.

Toch stond de artiest een week later zelf op een festival. Op het podium weliswaar, maar nog steeds omringd door heel veel muziekliefhebbers. “Jullie waren zo leuk. Bedankt dat ik mocht komen”, schreef Demi na afloop op social media.

Via Twitter laten veel fans van zich horen. “Ik hou van Demi maar vind het hypocriet om eerst commentaar te hebben en vervolgens op een ander festival op te treden”, zegt iemand. En een ander: “Hoe kun je Lollapalooza bekritiseren en nog geen week later zelf bij een concert aanwezig zijn?”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer