Kritiek op Demi Lovato na optreden bij festival

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 09:08

Demi Lovato krijgt flink wat kritiek over zich heen. De artiest, die een tijdje geleden uit de kast kwam als non-binair en sindsdien met hen of hun wil worden aangesproken, wordt hypocriet genoemd omdat hen onlangs een optreden gaf op het Sad Summer Festival. Veel mensen vinden dat raar omdat Demi een week daarvoor nog kritiek had op het evenement Lollapalooza, dat ondanks de coronapandemie gewoon doorging.

Tienduizenden bezoekers die een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest konden laten zien, bezochten twee weken geleden het feest Lollapalooza. Bizar, vond Demi. De ster deelde een kiekje van het festival via Instagram en schreef daarbij ‘dat er nog steeds een coronapandemie gaande is’. Dat Demi het niet eens was met de hoeveelheid mensen op dit evenement, was wel duidelijk.

Toch stond de artiest een week later zelf op een festival. Op het podium weliswaar, maar nog steeds omringd door heel veel muziekliefhebbers. “Jullie waren zo leuk. Bedankt dat ik mocht komen”, schreef Demi na afloop op social media.

Via Twitter laten veel fans van zich horen. “Ik hou van Demi maar vind het hypocriet om eerst commentaar te hebben en vervolgens op een ander festival op te treden”, zegt iemand. En een ander: “Hoe kun je Lollapalooza bekritiseren en nog geen week later zelf bij een concert aanwezig zijn?”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer