Disney deelt trailer van serie 'Single Drunk Female'

Dieter Blarinckx-03 april 2022 om 19:22

Disney heeft zopas de trailer en poster gedeeld van de gloednieuwe serie 'Single Drunk Female'. De serie, die het label 16+ kreeg trouwens, zal vanaf 6 april te streamen zijn via Disney+.

De serie vertelt het verhaal van de 20-jarige Samantha, die noodgedwongen terug gaat inwonen bij haar overbezorgde moeder. Ze besluit om niet bij te pakken te blijven zitten en op zoek te gaan naar de beste versie van zichzelf.

Check de trailer en poster hieronder en stream 'Single Drunk Female' vanaf 6 april via Disney+.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Veel nieuwe gezichten in vierde seizoen 'You'

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:28

Het nieuwe seizoen van ‘You’ biedt plaats voor heel veel nieuwe gezichten. Via Twitter stelt Netflix ze aan je voor met een aantal gloednieuwe foto’s.

Penn Badley keert in het vierde seizoen uiteraard weer terug als Joe Goldberg. Of moeten we zeggen Jonathan Moore? De stalker heeft zichzelf een nieuwe naam gegeven en geeft nu les op en school in Londen. Met een compleet nieuwe identiteit, een nieuwe baan en een nieuwe woonplaats gaat hij weer op zoek naar nieuwe slachtoffers.

Marienne uit het derde seizoen, gespeeld door Tati Gabrielle, zal ook in het vierde seizoen weer te zien zijn. Verder komen er ook allerlei nieuwe gezichten voorbij. Zo gaat Dario Coates de rol van Connie vertolken, Eve Austin die van Gemma, Ben Wiggins wordt Roald en Niccy Lin speelt Sophie. Maar ook Ozioma Wheny, Tilly Keeper, Aidan Cheng en Stephan Hagan krijgen een rol. Zij kruipen respectievelijk in de huid van Blessing, Lady Phoeb, Simon en Malcolm.

Het vierde seizoen van ‘You’ is vanaf 9 februari te zien op Netflix.

Ontdek meer