Ed Sheeran onthult details van geheime bruiloft

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 08:54

Hij heeft er flink de tijd voor genomen, maar Ed Sheeran heeft eindelijk details gedeeld over zijn geheime huwelijksceremonie. De zanger vertelt er openhartig over in de podcast ‘Table Manners’.

Ed stapte in januari 2019 in het huwelijksbootje met Cherry Seaborn. Pas een paar maanden later werd duidelijk dat de twee elkaar het jawoord hadden gegeven. Dat maakte de zanger bekend in zijn nummer ‘Remember the Name’, waarin hij zingt dat ‘zijn vrouw rood draagt, maar er beter uitziet zonder lippenstift’.

De lovebirds trouwden zonder dat iemand het wist. Hun geloften wisselden ze midden in de nacht uit, op een willekeurige dag in januari, ergens in the middle of nowhere. “Niemand wist het, niemand was erbij. We staken kaarsen aan, we trouwden, gingen terug en aten een curry”, aldus Ed.

Een paar maanden later besloten ze alsnog een groot feest te geven. “Dat was meer een viering van ons en onze vrienden. Ik wilde niet dat er foto’s naar buiten zouden komen en het verbaast me dat dat niet is gebeurd.”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer