Lil Kleine mag geen contact opnemen met Jaimie Vaes

Karen Luiken-03 april 2022 om 17:04

Lil Kleine heeft een contactverbod opgelegd gekregen en mag daarom geen contact zoeken met Jaimie Vaes. Dat bevestigt zijn advocaat aan Shownieuws.

De rapper werd in februari opgepakt omdat hij ervan wordt verdacht Jaimie te hebben mishandeld. Hij zat toen drie nacht vast, werd vrijgelaten en ging later opnieuw de cel in. Twee weken geleden kwam hij weer op vrije voeten.

Afgelopen week liet Lil Kleine voor het eerst van zich horen. Hij deelde op Instagram een video waarin hij zijn zegje doet. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd. Dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst”, aldus de artiest.

Hij geeft aan spijt te hebben en zit momenteel in Thailand voor professionele hulp. In het filmpje heeft hij het niet over Jaimie, maar dat heeft mogelijk te maken met het contactverbod.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer