Lil Kleine mag geen contact opnemen met Jaimie Vaes

Karen Luiken-03 april 2022 om 17:04

Lil Kleine heeft een contactverbod opgelegd gekregen en mag daarom geen contact zoeken met Jaimie Vaes. Dat bevestigt zijn advocaat aan Shownieuws.

De rapper werd in februari opgepakt omdat hij ervan wordt verdacht Jaimie te hebben mishandeld. Hij zat toen drie nacht vast, werd vrijgelaten en ging later opnieuw de cel in. Twee weken geleden kwam hij weer op vrije voeten.

Afgelopen week liet Lil Kleine voor het eerst van zich horen. Hij deelde op Instagram een video waarin hij zijn zegje doet. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd. Dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst”, aldus de artiest.

Hij geeft aan spijt te hebben en zit momenteel in Thailand voor professionele hulp. In het filmpje heeft hij het niet over Jaimie, maar dat heeft mogelijk te maken met het contactverbod.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer