'Big Brother'-sterren Vera en Dimitri uit elkaar

Karen Luiken-03 april 2022 om 16:12

De liefde tussen Vera en Dimitri uit ‘Big Brother’ was van korte duur. De lovebirds laten via Instagram weten een punt achter hun relatie te hebben gezet.

“Even een update. Het is uit tussen mij en Dimi”, schrijft Vera in een berichtje. “Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte want ik dacht oprecht liefde gevonden te hebben. Dit was dus niet het geval jammer genoeg.”

Over een reden praat Vera niet, maar daar heeft Dimitri in een gesprek met LoveReality gelukkig wel meer duidelijkheid over gegeven. “Mede door gebrek aan vertrouwen en mijn jaloerse gedrag, maar ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er eind aan gemaakt.”

Wat ook meespeelde was de mediadruk, zegt Dimitri. “De verplichtingen naar de mensen toe om te posten van ons, elke dag elke minuut, was voor ons ook zwaar dus dat heeft er ook nog mee te maken.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer