‘Temptation’-Heikki wordt papa

Dieter Blarinckx-03 april 2022 om 11:21

Groot nieuws voor ex-‘Temptation Island’-deelnemer Heikki want hij wordt voor de eerste keer papa!

De 28-jarige Heikki maakte dat leuke nieuws samen bekend met zijn vriendin Kaylee. Zij had al een kindje uit een vorige relatie, maar is nu dus zwanger van Heikki! Ook maakten ze reeds het geslacht bekend van hun aankomende spruit: het wordt een meisje!

Proficiat!

Temptations Rodanya over woningbrand: '

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:43

Een paar weken geleden sloeg het noodlot bij de zwangere Rodanya Kelsey toe. De voormalige ‘Temptation Island’-kandidate en haar vriend Giovanny verloren hun huis bij een woningbrand en raakten al hun persoonlijke spullen kwijt. In een gesprek met Telegraaf vertelt ze er nu meer over.

“Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde”, aldus Rodanya. “Binnen een half uur stond het hele huis in de fik, waardoor we twee weken in een vakantiehuis moesten verblijven.”

Rodanya deed een oproep op Instagram: of iemand haar aan een huis kon helpen. “Gelukkig kreeg ik al snel bericht van een medewerkster van een makelaarsbedrijf. We mochten een woning bezichtigen en al snel kregen we te horen dat we de woning mochten hebben.”

In die woning woont ze nu inmiddels. En dat is maar goed ook, want Rodanya is momenteel 25 weken zwanger van een tweeling. “Thuis is het weer stabiel”, vervolgt ze. “Door de zwangerschap ben ik wel beperkt in het huishouden en de zorg voor de kinderen. Ik kan bijvoorbeeld niets tillen, amper traplopen en met de kinderen naar buiten gaan, kost me veel energie."

Hailey Bieber onthult favoriete standje

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:15

Hailey Bieber heeft in de podcast ‘Call Her Daddy’ een aantal pikante uitspraken gedaan over haar seksleven. Ze heeft het over haar favoriete standje én over een eventuele trio met haar man Justin.

De avontuurtjes onder de lakens vinden bij huize Bieber meestal plaats in de avond, maar een potje ochtendseks zit er af en toe ook wel in. Welk standje Hailey dan het liefste doet? “Doggy vind ik heel leuk, maar ik kan andere standjes ook waarderen. Het is iedere keer weer wat anders.”

Over een trio heeft het koppel het gehad, maar daar staan ze (nog) niet open voor. “Het werkt niet voor ons”, zegt Hailey. “We hebben heel hard gewerkt om op de plek te zijn waarin we ons nu bevinden en elkaar vertrouwen. Er is zo’n mooie band tussen ons dat ik niet denk dat ik me prettig zou voelen bij een trio.”

Ontdek meer