Zien: Harry Styles stript in videoclip 'As It Was'

Dieter Blarinckx-03 april 2022 om 11:10

Afgelopen vrijdag dropte Harry Styles zijn nieuwste single 'As It Was', en daar hoor natuurlijk ook een videoclip bij! En die videoclip is voor de fans van Styles een échte topper, want hij trekt er letterlijk al z'n kleren uit!

De superfans zijn natuurlijk door het dolle heen nu Harry zich - letterlijk en figuurlijk - heeft blootgegeven in zijn nieuwste videoclip. We zien ‘m immers vaak in bloot bovenlijf en in boxershort.

De single ‘As It Was’ blijkt trouwens een verwijzing te zijn naar zijn 10 jaar oudere vriendin, Olivia Wilde. Let zeker op de tekst “Ze verlaat Amerika, twee kinderen volgen haar” ;-)

Het derde studio-album van Styles, ‘Harry’s House’, verschijnt op 20 mei.

Bekijk de coole clip hier:

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Ontdek meer