Joe Exotic heeft een nieuwe liefde

Karen Luiken-03 april 2022 om 10:48

Joe Exotic heeft een nieuwe lover. Kort nadat hij een scheiding aanvroeg van zijn echtgenoot Dillon Passage blijkt dat hij zijn oog heeft laten vallen op een man die hij in de gevangenis heeft ontmoet.

Joe en Dillon maakten vorig jaar al bekend uit elkaar te zijn, maar van een scheiding kwam het nooit. Tot nu, want Joe Exotic heeft - net als Dillon overigens - een nieuwe liefde gevonden.

De man in kwestie heet John Graham en was volgens TMZ veroordeeld voor inbraak en wapenbezit. Hij is inmiddels vrij. In tegenstelling tot Joe, die vastzit voor dierenmishandeling en het plannen van een moord op zijn aartsvijand Carole Baskin.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer