Miley Cyrus loopt corona op tijdens tour

Karen Luiken-03 april 2022 om 10:32

Miley Cyrus heeft tijdens haar tournee in Latijns-Amerika het coronavirus opgelopen. Via Twitter laat ze weten positief te zijn getest ‘maar dat het ’t waard was’.

De zangeres heeft in de afgelopen tijd heel veel mensen ontmoet. De kans dat ze corona zou krijgen, was dus dik aanwezig. En dat is nu ook gebeurd.

“Als je de wereld rondreist, voor 100.000 mensen per avond speelt en honderden fans per dag ontmoet, bestaat er een grote kans dat je covid krijgt. Ik heb het nu maar het was het allemaal waard”, aldus Miley.

Over haar gezondheid hoeven fans zich geen zorgen te maken. "Ik voel me goed dus maak je niet druk om mij."

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer