Miley Cyrus loopt corona op tijdens tour

Karen Luiken-03 april 2022 om 10:32

Miley Cyrus heeft tijdens haar tournee in Latijns-Amerika het coronavirus opgelopen. Via Twitter laat ze weten positief te zijn getest ‘maar dat het ’t waard was’.

De zangeres heeft in de afgelopen tijd heel veel mensen ontmoet. De kans dat ze corona zou krijgen, was dus dik aanwezig. En dat is nu ook gebeurd.

“Als je de wereld rondreist, voor 100.000 mensen per avond speelt en honderden fans per dag ontmoet, bestaat er een grote kans dat je covid krijgt. Ik heb het nu maar het was het allemaal waard”, aldus Miley.

Over haar gezondheid hoeven fans zich geen zorgen te maken. "Ik voel me goed dus maak je niet druk om mij."

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Daniel Radcliffe wordt papa!

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 07:26

Leuk en magisch nieuws voor 'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe want hij en zijn vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje!

Het Britse magazine The Sun meldt dat de bekende Britse acteur Daniel Radcliffe, vooral bekend als de hoofdrolspeler in de ‘Harry Potter’-films, voor het eerst papa wordt. Hij en zijn Amerikaanse vriendin Erin Darke verwachten hun eerste kindje samen.

Daniel is zo enthousiast dat hij vader wordt. Zijn relatie met Erin is heel bijzonder en iedereen denkt dat ze geweldige ouders zullen worden”, klinkt het bij een bron aan The Sun.

Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film ‘Kill Your Darlings’ uit 2013.

Proficiat allebei!

Ontdek meer