Will Smith neemt ontslag bij Oscar Academy

Dieter Blarinckx-02 april 2022 om 07:32

Je kan er haast niet meer naast kijken: praktisch iedere dag verschijnt er nog wel een artikel over de befaamde klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock tijdens de Oscarceremonnie afgelopen zondag. Maar nu komt er een belangrijke doorbraak: Will Smith heeft ontslag genomen bij de Oscar Academy.

Concreet nam de acteur ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences. Hij ziet zijn fout ook in en vindt het zelf "schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk".

"De lijst van degenen die ik heb gekwetst is lang en omvat Chris, zijn familie, veel van mijn dierbare vrienden en geliefden, alle aanwezigen en het wereldwijde publiek thuis. Ik heb het vertrouwen van de Academy beschaamd. Ik heb andere genomineerden en winnaars beroofd van hun kans om te vieren en gevierd te worden voor hun buitengewone werk. Ik ben er kapot van”, klinkt het in zijn statement.

Maar wat heeft dat nu net voor gevolgen? Wel, hij kan niet langer meestemmen voor de jaarlijkse Oscars, ook mag hij niet meer naar elk evenement dat de Academy organiseert. Wél kan hij natuurlijk nog steeds opnieuw genomineerd worden voor een Oscar.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer