Will Smith neemt ontslag bij Oscar Academy

Dieter Blarinckx-02 april 2022 om 07:32

Je kan er haast niet meer naast kijken: praktisch iedere dag verschijnt er nog wel een artikel over de befaamde klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock tijdens de Oscarceremonnie afgelopen zondag. Maar nu komt er een belangrijke doorbraak: Will Smith heeft ontslag genomen bij de Oscar Academy.

Concreet nam de acteur ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences. Hij ziet zijn fout ook in en vindt het zelf "schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk".

"De lijst van degenen die ik heb gekwetst is lang en omvat Chris, zijn familie, veel van mijn dierbare vrienden en geliefden, alle aanwezigen en het wereldwijde publiek thuis. Ik heb het vertrouwen van de Academy beschaamd. Ik heb andere genomineerden en winnaars beroofd van hun kans om te vieren en gevierd te worden voor hun buitengewone werk. Ik ben er kapot van”, klinkt het in zijn statement.

Maar wat heeft dat nu net voor gevolgen? Wel, hij kan niet langer meestemmen voor de jaarlijkse Oscars, ook mag hij niet meer naar elk evenement dat de Academy organiseert. Wél kan hij natuurlijk nog steeds opnieuw genomineerd worden voor een Oscar.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Hanne moet verplicht rust nemen van K3

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 13:34

Wie deze ochtend luisterde naar de ochtendshow van MNM, hoorde hoe K3 even niet volledig was. Hanne bleef thuis om wat te rusten. Ze verwacht binnenkort namelijk haar eerste kindje, dus moet haar lichaam ook veel rusten.

De meisjes van K3 hebben het superdruk met de 'Kom Erbij'-tour in Nederland en de drop van hun nieuwe album 'Vleugels'. En dus moet de zwangere Hanne ook soms tijd nemen om te rusten. Dat zal ze vanaf nu dus ook vaker moeten doen:

“Ja, Hanne moest een heel klein beetje rust nemen. Zeker naar het aankomende weekend toe, want we hebben zes shows gepland staan in Rotterdam. Dus Hanne moet het gewoon wat op een rustiger tempo doen nu om dit weekend helemaal te kunnen knallen. Dus de komende dagen doen we het met twee”, klonkt het bij Marthe.

Hanne verwacht haar eerste kindje in december.

Ontdek meer