Zien: eerste teaser van Vlaamse horrorfilm 'FOMO'

Dieter Blarinckx-01 april 2022 om 16:49

Vlaamse influencers die één voor één vermoord worden tijdens een angstaanjagend spel in het bos? Dat is het plot van de aankomende Vlaamse horrorfilm FOMO.

Onze eigen Maximiliaan Verheyen schreef samen met Ilse Schooneknaep het scenario voor de film. Voor de acteerprestaties kunnen ze rekenen op een sterrencast om u tegen te zeggen, met o.a. Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Kes Bakker, Steffi Mercie, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, en nog zoveel meer!

In 'FOMO' worden de tien grootste influencers van Vlaanderen uitgenodigd op een spannende bijeenkomst in het bos. Maar niets is wat het lijkt, en dat kunnen we zeker al afleiden uit de eerste teaser die net gedropt werd via sociale media.

'FOMO' speelt vanaf 29 juni in de bioscoop!

Check de teaser trailer hier:

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer