Smile Safari vandaag geopend in Wijnegem!

Amber Schepers-01 april 2022 om 11:03

Nee, het is geen 1 april grap! Het Instagram en TikTok-museum Smile Safari is vanaf vandaag officieel geopend. Smile Safari maakte eerder al bekend dat ze een nieuwe locatie kregen in ons land en eindelijk is het zover! De deuren van het paradijs in het winkelcentrum Wijnegem Shop Eat Enjoy gaan vandaag open.

Op zoek naar een ideale activiteit voor tijdens de paasvakantie? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 1 april is Smile Safari weer open. De voorbije twee jaar trok het interactieve museum heel wat bezoekers aan, waaronder ook veel artiesten, influencers en content creators. Dat is niet verwonderlijk, want met een interieur van schommels, optische illusies, videowalls, spiegelkamers, karaokebooths, trampolines en zoveel meer, zijn de achtergronden ideaal voor het maken van de perfecte Instagram-foto of TikTok-video.

Na verschillende succesvolle edities in Brussel, Kortrijk en Lille is het nu dus de beurt aan Wijnegem. Niet alleen komt Smile Safari met een nieuwe locatie, maar ook met nieuwe concepten! Zo komt er een speciale private room die afgehuurd kan worden voor een verjaardags- of vrijgezellenfeestje en krijgt Smile Safari voor het eerst een eigen bar. In de Smile Saloon kunnen bezoekers genieten van kleurrijke en smakelijke drankjes en hapjes! Wat wil een mens nog meer?

Kan jij niet wachten om te poseren voor een leuke achtergrond? Koop dan nu al je ticket!

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer