Smile Safari vandaag geopend in Wijnegem!

Amber Schepers-01 april 2022 om 11:03

Nee, het is geen 1 april grap! Het Instagram en TikTok-museum Smile Safari is vanaf vandaag officieel geopend. Smile Safari maakte eerder al bekend dat ze een nieuwe locatie kregen in ons land en eindelijk is het zover! De deuren van het paradijs in het winkelcentrum Wijnegem Shop Eat Enjoy gaan vandaag open.

Op zoek naar een ideale activiteit voor tijdens de paasvakantie? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 1 april is Smile Safari weer open. De voorbije twee jaar trok het interactieve museum heel wat bezoekers aan, waaronder ook veel artiesten, influencers en content creators. Dat is niet verwonderlijk, want met een interieur van schommels, optische illusies, videowalls, spiegelkamers, karaokebooths, trampolines en zoveel meer, zijn de achtergronden ideaal voor het maken van de perfecte Instagram-foto of TikTok-video.

Na verschillende succesvolle edities in Brussel, Kortrijk en Lille is het nu dus de beurt aan Wijnegem. Niet alleen komt Smile Safari met een nieuwe locatie, maar ook met nieuwe concepten! Zo komt er een speciale private room die afgehuurd kan worden voor een verjaardags- of vrijgezellenfeestje en krijgt Smile Safari voor het eerst een eigen bar. In de Smile Saloon kunnen bezoekers genieten van kleurrijke en smakelijke drankjes en hapjes! Wat wil een mens nog meer?

Kan jij niet wachten om te poseren voor een leuke achtergrond? Koop dan nu al je ticket!

Monogamie mogelijk dit jaar?

Simon Smetryns-29 september 2022 om 13:56

We trokken met Clementine naar Students On Stage. Welk ludiek vak zouden de Antwerpse studenten willen geven en zijn ze klaar voor bigamie?

Jael ontdekt Heroes Comic Con

Simon Smetryns-28 september 2022 om 14:00

Jael Ost ontdekte afgelopen weekend het nieuwe Heroes Comic Con, dat samen met Made In Asia doorging in Brussels Expo

Ontdek meer