Niels Destadsbader gaat 'Zomerhit' presenteren

Dieter Blarinckx-01 april 2022 om 10:19

Het lijkt erop dat het VTM-programma ‘Tien Om Te Zien’ serieuze concurrentie gaat krijgen, want niemand minder dan Niels Destadsbader gaat Siska Schoeters deze zomer helpen met de presentatie van de ‘Zomerhit’-shows!

Niels maakte dat leuke nieuws zelf bekend via zijn instagram:

"De bloemetjes buitenzetten met deze topper? 😇 Zeer graag! En dat zes weken lang, deze zomer @eenbe !" klinkt het bij de post.

De zes shows zullen plaatsvinden aan de Belgische kust en zullen worden uitgezonden op Eén en Radio 2. In de laatste show wordt dan ook meteen de Zomerhit van 2022 uitgereikt.

Meer info zal snel volgen!

Dimitri Vegas en Like Mike stoppen met shows in Sportpaleis

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 11:21

Al sinds 2013 zetten Dimitri Vegas en Like Mike het Antwerpse Sportpaleis geregeld in vuur en vlam met hun zotte shows, maar daar komt na dit jaar een einde aan. Op 16 en 17 december brengen ze er hun laatste shows.

“We gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren”, klinkt het in een persbericht dat ’s werelds bekendste dj-duo uitstuurde. Hun geplande shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 december gaan gewoon door, maar zullen dus effectief de laatste shows zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Live Nation. Meer info kan je hier vinden.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Ontdek meer