Ga naar de avant-première van 'The Secrets of Dumbledore'!

Dieter Blarinckx-01 april 2022 om 10:07

Op woensdag 6 april kunnen we eindelijk terugkeren naar de Wizarding World van J.K. Rowling, want dan komt 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' in de bioscoopzalen! Maar kan je niet tot woensdag wachten? Geen probleem! Bioscoopketen organiseert op dinsdag 5 maart al avant-premières!

Op dinsdag 5 april kan je dus het nieuwe hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise in avant-première ontdekken in alle Belgische bioscopen van Kinepolis. Na je wonderlijke reis doorheen het universum van J.K. Rowling keer je terug naar huis met een gratis goodie! Ook een snack & drankje worden voorzien.

En ja hoor, er zijn nog tickets te koop! Voor een normaal ticket betaal je zo'n 18,95 euro, Potterheads met een Kinepolis Student Card betalen 15,55 euro.

Naast het drankje, goodie en de snack, zullen er in de shops ook enkele lekkere 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-snacks & drankjes te verkrijgen zijn. Denk aan Boterbier, chocoladekikkers en eetbare toverstokken!

Tickets en meer info kan je hier vinden.

Beeld: © 2022 WBEI Publishing Rights © J.K.R.TM WBEI

Zien: teaser nieuwe film met Robert Pattinson online

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:48

'Twilight'-acteur Robert Pattinson was onlangs nog te zien in 'Tenet' en 'The Batman', maar nu werd er al een teaser gedropt van zijn gloednieuwe film: het aankomende sci-fi epos 'Mickey 17'.

In de film van regisseur Bon Joon-Ho speelt Pattinson de rol van Mickey Barnes, een gestorven man die weer tot leven wordt gebracht in een nieuw lichaam. De teaser onthult helemaal nog niet veel. Het enige wat we te zien krijgen is Mickey die ontwaakt in een zeer futuristische kamer.

Naast Pattinson zijn er ook rollen weggelegd voor Toni Colette en Mark Ruffalo.

'Mickey 17' zal in maart 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Check de kleine teaser hieronder:

We mogen weer: Balaton Sound keert terug!

Karen Luiken-08 december 2022 om 10:00

Leuk hoor, die feestdagen in het vooruitzicht, maar stiekem kijken we nu al uit naar de zomer. Reden? Balaton Sound keer terug voor een nieuwe editie en TAGMAG gaat terug mee met The Balaton Trip!

Pak je agenda erbij en blokkeer met een rode stift de data van 28 juni tot en met 1 juli. Op die dagen ben jij niet beschikbaar voor familiegelegenheden, verplichte afspraakjes of andere zaken. Jij staat dan namelijk op Balaton Sound in de Hongaarse plaats Zamárdi, omringd door dansende mensen, zwetende lichamen en de beste muziek.

De complete line-up is nog niet bekend maar de eerste namen zijn wel al gelost. Het ziet er naar uit dat ook deze editie weer fan-tas-tisch zal worden. Zo verwelkomen ze nu al de legendarische Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, Joel Corry, KSHMR, Kungs, Dimension, Ofenbach en Vini Vici.

Net zoals andere jaren is ook TAGMAG dit jaar weer van de partij. Zin om samen met ons een feestje te bouwen? Je kunt je vanaf NU registreren via de website van The Balaton Trip. Wees er snel bij, want de eerste 72 uur kun je genieten van een heuse FLASH SALE. Zie het als een kerstcadeautje. Van Balaton Sound, voor jou!

Kan je echt niet wachten? Check dan zeker de skivakantie van Route De Soleil, Snowclash. Ook daar zal TAGMAG van de partij zijn!

Ontdek meer