Ga naar de avant-première van 'The Secrets of Dumbledore'!

Dieter Blarinckx-01 april 2022 om 10:07

Op woensdag 6 april kunnen we eindelijk terugkeren naar de Wizarding World van J.K. Rowling, want dan komt 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' in de bioscoopzalen! Maar kan je niet tot woensdag wachten? Geen probleem! Bioscoopketen organiseert op dinsdag 5 maart al avant-premières!

Op dinsdag 5 april kan je dus het nieuwe hoofdstuk in de 'Fantastic Beasts'-franchise in avant-première ontdekken in alle Belgische bioscopen van Kinepolis. Na je wonderlijke reis doorheen het universum van J.K. Rowling keer je terug naar huis met een gratis goodie! Ook een snack & drankje worden voorzien.

En ja hoor, er zijn nog tickets te koop! Voor een normaal ticket betaal je zo'n 18,95 euro, Potterheads met een Kinepolis Student Card betalen 15,55 euro.

Naast het drankje, goodie en de snack, zullen er in de shops ook enkele lekkere 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-snacks & drankjes te verkrijgen zijn. Denk aan Boterbier, chocoladekikkers en eetbare toverstokken!

Tickets en meer info kan je hier vinden.

Beeld: © 2022 WBEI Publishing Rights © J.K.R.TM WBEI

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Ontdek meer