Single Conner Rousseau dan toch 1 april grap

Amber Schepers-01 april 2022 om 09:32

Even leek het waar te zijn dat Conner Rousseau een vervolg zou breien aan zijn zangcarrière na zijn mooie derde plaats in de finale van 'The Masked Singer', maar aan dat sprookje komt een eind.

Tijdens het VTM-programma 'The Masked Singer' liet Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zijn muzikale talenten zien. Met zijn performance veroverde hij een plekje in de finale, waar hij uiteindelijk op een mooie derde plaats eindigde. Fans konden niet genoeg krijgen van de zingende politicus en daar speelde Rousseau mooi op in.

Zo leek het er gisteren op dat Rousseau in de studio werkte aan zijn eerste single 'This Is Me', nadat hij een TikTok video postte. Helaas nam de politicus ons allemaal beet. Als visjes aan de haak lieten we ons vangen door een 1 april grap. Conner Rousseau postte vandaag een Instagram Story waar hij toegeeft dat het een mopje was. Jammer!

'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Koreaanse versie 'La Casa de Papel' nu online

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:32

Het grote moment is daar: ‘La Casa de Papel’ is terug. Niet met een Spaanse cast, zoals we van de serie gewend zijn, maar met een Koreaanse. ‘Money Heist: Korea - Joint Economic Area’ staat nu op Netflix!

In het verhaal staat Korea aan de vooravond van de eenwording, en Noord- en Zuid-Korea drukken een Eenheidsmunt als basis voor de opbouw van een stabiele gezamenlijke economie. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen van de mensen, zorgt de gemeenschappelijke munt er enkel voor dat de rijken rijker worden, wat leidt tot grote ongelijkheid.

Een groep dieven verenigt zich tegen deze oneerlijke wereld. Onder leiding van een meesterbrein die bekendstaat als ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een overval als nooit tevoren: het stelen van geld dat nog niet bestaat. Echter staan een gezamenlijke task force, geleid door de Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woojn, een Noord-Koreaanse agent genaamd Cha Moohyu, epische mind games en tijd hen flink in de weg.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit twaalf afleveringen. De eerste zes staan al online, de rest volgt later. De cast bestaat onder anderen uit ‘Squid Game’-acteur Park Hae-soo, ‘Lost’-actrice Yunjin Kim en ‘Burning’-ster Jeon Jong-seo.

Ontdek meer