Single Conner Rousseau dan toch 1 april grap

Amber Schepers-01 april 2022 om 09:32

Even leek het waar te zijn dat Conner Rousseau een vervolg zou breien aan zijn zangcarrière na zijn mooie derde plaats in de finale van 'The Masked Singer', maar aan dat sprookje komt een eind.

Tijdens het VTM-programma 'The Masked Singer' liet Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zijn muzikale talenten zien. Met zijn performance veroverde hij een plekje in de finale, waar hij uiteindelijk op een mooie derde plaats eindigde. Fans konden niet genoeg krijgen van de zingende politicus en daar speelde Rousseau mooi op in.

Zo leek het er gisteren op dat Rousseau in de studio werkte aan zijn eerste single 'This Is Me', nadat hij een TikTok video postte. Helaas nam de politicus ons allemaal beet. Als visjes aan de haak lieten we ons vangen door een 1 april grap. Conner Rousseau postte vandaag een Instagram Story waar hij toegeeft dat het een mopje was. Jammer!

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer