JBC opent winkel in Fortnite

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:46

De winkel JBC is vanaf vandaag niet alleen in real life te bezoeken, maar ook in de online gamingwereld. Het bedrijf heeft een digitaal filiaal mét bijbehorende challenges geopend in de populaire game Fortnite. Een primeur in België.

De JBC-winkel in het spel is gebaseerd op de JBC K’dee in het Hasseltse Quartier Blue. Gamers die de virtuele shop bezoeken kunnen een challenge doen die uit drie verschillende onderdelen bestaat: explore, collect en win. Ze kunnen de winkel binnenlopen en deelnemen aan een obstakelparcours om de finale vrij te spelen. De mensen die daarin de snelste tijd weten neer te zetten kunnen verschillende prijzen winnen zoals V-bucks of JBC-cadeaubonnen.

“Wij zijn fier om als eerste Belgische speler een winkel binnen een populaire game als Fortnite op poten te zetten”, zegt Bart Claes, CEO van JBC. “Bij JBC staat het informeren en inspireren van families op een laagdrempelige manier centraal. De wereld van families evolueert, en dus evolueert en innoveert JBC mee. Dankzij dit digitaal huzarenstukje zijn we ook in de leefwereld van onze kleinste klanten aanwezig met een unieke beleving.”

Disney-versie van De Sims komt uit in december!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:17

Enkele weken geleden maakte Disney bekend dat er een game in de maak is à la De Sims, waarbij je een eigen Disney-dorp met Disney-personages kan bouwen. En daar is nu meer nieuws over.

Disney Dreamlight Valley is een droomwereld waar alle Disney- en Pixar- personages vredig samenwonen. Tot een duistere kracht genaamd The Forgetting in duisternis hult. Samen met Mickey, Donald, Wall-E, prinses Elsa en tal van andere bekende figuren moet jij de magische vallei terug in ere herstellen. Dat kan door vriendschappen te sluiten en missies voor verschillende Disney-helden en slechteriken te voltooien. Je kan ook je eigen Disney-huis bouwen en inrichten!

Volgens Disney gaat het hier om een free-to-play levenssimulatiegame, waardoor het veel weg zal hebben van de populaire gamefranchise De Sims.

Ook maakte Disney bekend dat de game vanaf 6 december in early access verkrijgbaar zal zijn op alle platformen.

Check hier al een sneak preview:

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Ontdek meer