Vervolg erotische film '365 Days' in juni op Netflix

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:12

Raadpleeg al je best friends, plan een filmavond in en bepaal vast wie de popcorn in huis haalt. Netflix heeft aangekondigd dat het vervolg op de erotische film ‘365 Days’ in juni naar de streamingsdienst komt.

‘365 Days’ wordt vergeleken met ‘Fifty Shades of Grey’ en gaat over een vrouw die het slachtoffer wordt van een dominante maffiabaas. Terwijl ze gevangen wordt gehouden krijgt ze één jaar de tijd om verliefd op hem te worden.

De titel werd niet bepaald goed ontvangen en werd zelfs genomineerd tot slechtste film van het jaar, maar krijgt nu dus toch een vervolg. Daarin maken de hoofdpersonages Massimo en Laura een terugkeer en doen ze er alles aan om hun relatie te laten slagen.

Na de tweede film komt er ook nog een derde, maar daar zijn nog geen details over bekend.

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

Ontdek meer