'Bridgerton' spin-off over Queen Charlotte in de maak

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:03

Geweldig nieuws voor fans van ‘Bridgerton’. De verhalen uit de populaire reeks zijn nog lang niet uitverteld. Netflix laat weten een spin-off te maken over het personage queen Charlotte.

‘Bridgerton’ vertelt het verhaal over acht zussen en broers. Het eerste seizoen van de serie ging over Daphne, het tweede over Anthony. De overige zes familieleden komen (als het goed is) nog aan de beurt, maar ondertussen is er nóg een personage uit de reeks dat een eigen serie verdient: queen Charlotte.

De aangekondigde spin-off wordt een prequel en concentreert zich op het verleden van Charlotte. Maar ook de achtergrondverhalen van Simons mentor Lady Danbury en Violet Bridgerton krijgen aandacht.

“Veel kijkers kennen het verhaal van koningin Charlotte niet” zegt Bela Bejaria van Netflix volgens Entertainment Weekly. “Ik ben blij dat haar avonturen de wereld van ‘Bridgerton’ verder zullen uitbreiden.”

De serie wordt geschreven door Shonda Rhimes, de dame die ook verantwoordelijk is voor de originele ‘Bridgerton’-serie.

Bedenker 'Elite' wil minstens tien seizoenen

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:26

Het vijfde seizoen van ‘Elite’ staat inmiddels op Netflix en het zesde is in aantocht, maar als we medebedenker Carlos Montero mogen geloven, komen er daarna nog veel meer seizoenen. Hij heeft in een gesprek met Fotogramas laten weten er tien (!) te willen maken.

Het zevende seizoen van ‘Elite’ is nog niet bevestigd. Laat staan het achtste, negende of tiende. Maar als het aan Carlos Montero ligt, gaan die er hoe dan ook komen. “We hebben onze zinnen gezet op een zevende, achtste en negende seizoen. Het liefst maken we er tien”, aldus de showrunner.

Omdat er nog geen groen licht is voor de nieuwe seizoenen, ook niet namens Netflix, is het nog even afwachten of ze er gaan komen. Tot die tijd kunnen we genieten van de vijf seizoenen die al online staan en het zesde dat in aantocht is. De opnames daarvan zijn in volle gang, maar een releasedatum is er helaas nog niet.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Ontdek meer