'Bridgerton' spin-off over Queen Charlotte in de maak

Karen Luiken-01 april 2022 om 06:03

Geweldig nieuws voor fans van ‘Bridgerton’. De verhalen uit de populaire reeks zijn nog lang niet uitverteld. Netflix laat weten een spin-off te maken over het personage queen Charlotte.

‘Bridgerton’ vertelt het verhaal over acht zussen en broers. Het eerste seizoen van de serie ging over Daphne, het tweede over Anthony. De overige zes familieleden komen (als het goed is) nog aan de beurt, maar ondertussen is er nóg een personage uit de reeks dat een eigen serie verdient: queen Charlotte.

De aangekondigde spin-off wordt een prequel en concentreert zich op het verleden van Charlotte. Maar ook de achtergrondverhalen van Simons mentor Lady Danbury en Violet Bridgerton krijgen aandacht.

“Veel kijkers kennen het verhaal van koningin Charlotte niet” zegt Bela Bejaria van Netflix volgens Entertainment Weekly. “Ik ben blij dat haar avonturen de wereld van ‘Bridgerton’ verder zullen uitbreiden.”

De serie wordt geschreven door Shonda Rhimes, de dame die ook verantwoordelijk is voor de originele ‘Bridgerton’-serie.

Telenovelle ‘Lisa’ verwelkomt nieuw personage

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:33

Vanaf vandaag zal er een nieuw gezicht te zien zijn in de telenovella ‘Lisa’. De 22-jarige Naomi Stynen kruipt in de rol van Amal Goossens en maakt daarmee haar televisiedebuut.

Het nieuwe personage Amal is twintig jaar oud, zit vol zelfvertrouwen en is recht voor de raap. Ze is creatief, trots op haar Afrikaanse roots en staat met twee voeten op de grond. Ze maakt haar eerste entree in De Keetal, waar ze meteen veel indruk maakt met haar dart-skills.

“Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle ‘Ella’. Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling”, vertelt actrice Naomi. “In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij. Maar al snel spring je mee op de ‘Lisa’-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest!”

Devi krijgt nieuwe crush in vierde seizoen 'Never Have I Ever'

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:32

Devi krijgt het er in het vierde seizoen van ‘Never Have I Ever’ maar druk mee. Uit een teaser die Netflix heeft gedeeld, blijkt dat ze er wéér een love interest bij krijgt.

Het vierde en daarmee helaas meteen ook het laatste seizoen verschijnt in 2023. Heel veel is daar nog niet over bekend, maar we weten inmiddels wel dat Devi – gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan - er een nieuwe crush bij krijgt.

In een clip van Netflix zien we eerst de acteurs Darren Barnet en Jaren Lewison, die Paxton en Ben spelen in de serie. Niet veel later verschijnt er een nieuwe hunk in beeld: acteur Michael Cimino, die in de huid zal kruipen van Ethan. Hij stelt zichzelf voor als een ‘stoute bad boy’ en zal het de andere heren niet gemakkelijk maken.

Ontdek meer