Lil Kleine laat voor het eerst van zich horen

Karen Luiken-01 april 2022 om 05:28

Lil Kleine heeft voor het eerst van zich laten horen nadat hij werd opgepakt wegens de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. In een video zegt de rapper, echte naam Jorik Scholten, dat hij spijt heeft.

“Ik wil op deze manier iets laten weten van mezelf”, aldus de rapper in een videoboodschap. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd. Dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst.”

Lil Kleine weet dat wat er gebeurd is fout is en dat hij professionele hulp nodig heeft. Die krijgt hij in Thailand, waar hij momenteel verblijft. “Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan.”

De rapper sluit zijn boodschap af met de realisatie dat hij niet het voorbeeld is geweest voor zijn zoon en fans. “Ik mis jullie heel erg. Ik hou van jullie en ik hoop jullie snel te zien.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer