Lil Kleine laat voor het eerst van zich horen

Karen Luiken-01 april 2022 om 05:28

Lil Kleine heeft voor het eerst van zich laten horen nadat hij werd opgepakt wegens de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. In een video zegt de rapper, echte naam Jorik Scholten, dat hij spijt heeft.

“Ik wil op deze manier iets laten weten van mezelf”, aldus de rapper in een videoboodschap. “Ik zie in dat ik een veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd. Dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon, dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst.”

Lil Kleine weet dat wat er gebeurd is fout is en dat hij professionele hulp nodig heeft. Die krijgt hij in Thailand, waar hij momenteel verblijft. “Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegenaan.”

De rapper sluit zijn boodschap af met de realisatie dat hij niet het voorbeeld is geweest voor zijn zoon en fans. “Ik mis jullie heel erg. Ik hou van jullie en ik hoop jullie snel te zien.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer