Prijs dagje Disneyland Paris wordt fors duurder

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 20:17

Nu het leven na corona zich stilaan terug begint te hernemen, zijn er veel dingen die duurder geworden zijn. En daar hoort ook een dagje Disneyland Paris bij. Zij verhogen - weeral - immers de ticketprijs van een dagticket voor beide parken naar 130 euro.

Nog geen jaar geleden werd de prijs voor een dagje Disneyland Park & Walt Disney Studios Park opgetrokken van 105 tot 119 euro. En nu doen ze er nog eens 11 euro bovenop! Een volwassene betaalt nu zo’n 130 euro, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen 122 euro.

Maar dat zijn niet de enige prijzen die stijgen, ook zijn de abonnementen fors in prijs gestegen. Voor zo’n jaarpas zonder beperkingen moet je vanaf nu 499 euro betalen. Maar let op: als je er voor kiest om per maand te betalen, ben je na 12 maanden zelfs 540 euro kwijt…

De nieuwe prijzen zijn in voegen sinds deze week.

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer