Prijs dagje Disneyland Paris wordt fors duurder

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 20:17

Nu het leven na corona zich stilaan terug begint te hernemen, zijn er veel dingen die duurder geworden zijn. En daar hoort ook een dagje Disneyland Paris bij. Zij verhogen - weeral - immers de ticketprijs van een dagticket voor beide parken naar 130 euro.

Nog geen jaar geleden werd de prijs voor een dagje Disneyland Park & Walt Disney Studios Park opgetrokken van 105 tot 119 euro. En nu doen ze er nog eens 11 euro bovenop! Een volwassene betaalt nu zo’n 130 euro, kinderen van 3 tot en met 11 jaar betalen 122 euro.

Maar dat zijn niet de enige prijzen die stijgen, ook zijn de abonnementen fors in prijs gestegen. Voor zo’n jaarpas zonder beperkingen moet je vanaf nu 499 euro betalen. Maar let op: als je er voor kiest om per maand te betalen, ben je na 12 maanden zelfs 540 euro kwijt…

De nieuwe prijzen zijn in voegen sinds deze week.

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Ontdek meer