Grootste gamebeurs ter wereld annuleert 2022-editie

Nico De Greef-31 maart 2022 om 21:00

De grootste gamebeurs ter wereld, Electronic Entertainment Expo ('E3' in het kort), gaat officieel niet door. Dat heeft organisator ESA bekend gemaakt in een verklaring aan de Amerikaanse technologiewebsite VentureBeat.

Wie vol ongeduld al de dagen zit af te tellen naar juni om te kunnen genieten van een goedgevulde show die volledig in het teken staat van spannende nieuwe reveals en updates van de grootste game-uitgevers uit de industrie, moeten we helaas teleurstellen. De organisatie achter E3, de Entertainment Software Association, heeft namelijk laten weten dat het evenement dit jaar op geen enkele manier door zal kunnen gaan.

"Eerder kondigden we aan dat E3 in 2022 niet fysiek zou plaatsvinden vanwege de aanhoudende gezondheidsrisico's rond Covid-19 (corona). Vandaag kondigen we aan dat er in 2022 ook geen digitale E3-showcase zal zijn", aldus de organisator.

Het is sinds 2019 geleden dat gaming fans de beurs in het echt konden bijwonen. Vanwege de corona-pandemie werd ook de show in 2020 geannuleerd en was het evenement in 2021 uitsluitend online te volgen. Ondanks dat het evenement dit jaar wordt geschrapt, belooft de organisatie wel in 2023 weer van de partij te zullen zijn.

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Ontdek meer